13

ха дано, ама надали

преди 4 години

Самонает съм и не споделям оптимизма в статията. От март досега ангажиментите ми намаляха в пъти. Клиентите, с които работех (все големи компании) още не са се върнали на работа, като ударени от гръм са всичките.

12

Анонимен

преди 4 години

Икономиката не тръгва от днес за утре, само щото баце така е казал. Така или иначе през 2020-2021 г. се очакваше рецесия, но короната ексалира нещата до непредвидими пропорции. Тепърва ще има безработни, който не го разбира да си цуне потрета на вожда на стената и да не се обажда.

11

играча

преди 4 години

Аз бях сервитьор ама сега ше ставам програмистАма това не е за всеки ама понеже съм интелигентен при мен няма да има проблемАз съм се ориентирал къде са парите и знам англиски перфектноГледам онлаин курсове ама съм си намерил добриПроучул съм и в кои програмиски фирми е са лесни интервютата и къде да искам повече париТова не са неща дето всеки ги знае ама останалите да се оправят сами .Аз вече действам.ВЕче пиша 2-3 програми на ден имам и точки в стаквърфлоуАе отивам на фитнес

10

Анонимен

преди 4 години

За хората с увреждания били предвидени до 20 хил. лв. за стартиране на бизнес?! И какъв бизнес можеш да започнеш да развиваш с до 20 хил. лв.? Тия 20 хил. са нищо на фона на високи наеми, данъци, осигуровки... 20 хил. може да са били пари за бизнес преди 10 год.

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тези, които сега са си намерили работа са наети от току що отворилите кафенета и ресторанти.Само че там оборотите са нищожни. Няма клиенти.Айде познайте след колко време тези ще се върнат в редиците на безработните ...Платените *** и платените сайтове дали ще отразят със същото усърдие катастрофата в бизнеса, така както отразяваха коронавируса ?!

8

ЧИЧО

преди 4 години

Петенце, Петенце, ха сега прочети 10 пъти заглавието на горното ти писание, и си направи анализ-каква говори то на читателя?

7

Митьо хотелиер

преди 4 години

На българите не им са работи те тва е. Тея бес работа са марзеливци. Давам 800 чисто , легло и храна за камериерки, готвачи и чистачи в Созопол. Края на сезона давам и бонос ако съм сабрал планирания приход. И няма мераклии за работа. Ша внасяме пак кадри от Украйна май

6

Анонимен

преди 4 години

За хотелите и ресторантите вече хич не ми пука, нали ще вдигат данъците ... поне да има за какво. Да започват фалитите

5

Анонимен

преди 4 години

Най малко безработни има в Габрово, понеже е обезлюдено от към млади хора. Не случайно Габрово присъства във всички класации за най бързо обезлюдяващи градове, заедно със Смолян и Видин. За толкова години работа, работа, работа, габровци изработиха всичката работа и забегнаха кой където намери

4

Анонимен

преди 4 години

освободиха и после наеха само малка част от хората в кръчмите и хотелите. сега следва освобождаване на хора от големи предприятия със загубени пазари извън страната. Тези пазари няма да се възстановят. Що се хвалим, идея нямам.

3

Анонимен

преди 4 години

Безработицата стана страшна сега, колко хотели, магазини и ресторанти затвориха.

2

Анонимен

преди 4 години

тепърва ще виждаме колко е страшно в кризата, да не се хвалим предварително. Сега има някаква работа, защото отвориха заведенията, въпреки че не всички се върнаха, заради по-малкото клиенти.

1

Анонимен

преди 4 години

Шъ мъ извинявате, ама нещо не ви вярвам на статистиката. То кризата още не е ударила, вие вече ни извадихте от нея.