11

Абсолютно вярно

преди 3 години

Защо трябва да се помага на тези, които досега са били на тъмно или на сиво? Що за извратена логика е това?! Данъчните и икономическа полиция да си вършат работата и да ги изкарват на светло или да ги вкарват на топло.

10

Анонимен

преди 3 години

Данъчни облекчения за прабългарите!

9

Въпрос

преди 3 години

Временна мярка, но докога? И защо тъкмо на тези, които като правило имат голяма печалба и бързо се възстановяват, се изсипа 2,2 пъти по-ниско ДДС? Та то се включва в цената на услугата. Другото остава печлба.

8

Анонимен

преди 3 години

Краси най-после надскочи себе си. От 60 години прави опити.

7

До Номер 9

преди 3 години

Къв дъмпинг ве ***. Това е свободен пазар. Въпросните китайски и арабски ресторанти са си български фирми, плащащи данъци като всички останали. *** като не знае как да прави бизнес да фалира, кво ми пука на мен.

6

Анонимен

преди 3 години

За Китайските Ресторанти и Арабски Дюнери, трябва ДДС и всички данъци да са 10- пъти по- големи, отколкото за БЪгари.. Щото араби и Китайци правят ДЪМПИНГ и българките фирми фалират... А най- добре ще е да сложат ТАКСА за всеки чужденец, който идва в България- по 20- 30 хиляди лева на месец.. Така, араби китайци няма да мислят да КРАДАТ бизнеса на малките български фирми...

5

Анонимен

преди 3 години

И да внасят и да не внасят пари, все едно. Зависи дали ще имат, а и какви клиенти ще имат. Като бяхме деца, на Ресторант се ходеше като на концерт. Всички обличаха по-хубите си дрехи и се поръчваха неща, дето не се хапват ежедневно. Възрастните пушеха спец цигари и коняче за десерт, имаше и танци, а децата ядяха торти и пасти. Т.е. сегашният ресторант е много различно нещо от думата за ресторант, масово сега е обикновена кръчма с музика, в най-лошия случай с чалга певица и скара-бира.

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

дано има работа

3

Анонимен

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙДобре ли сте?

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

а как ще работят механите

1

Анонимен

преди 3 години

НЕ, НЯМА!