8

Дедоти

преди 3 години

Е 79 се прави само в Южна България като магистрала. Пътят София - Видин е международен, но и всекидневно пътуват работници от Мездра и Враца до Ботевград и София. Отсечката Ботевград - Ребърково си е мини проход и е тесен за трафика; нататък поне е равнище. Що народ изгина и край му се не види.

7

Анонимен

преди 3 години

НОВИНАТА Е ЧЕ :турчина Е тpeзвен!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Добре де ,шибнете му 30 години и другите да си знаят,че ако стане инцидент не и мърдат Направо не знам защо го правят ,аз ако направя нещо такова в Турция сигурно ще изгния там Наистина не разбирам.И сега човек,които работи,изкарва пари,плаща данъци го няма,няма да има и второ и трето дете Тази женица сега сама-да се оправя ......нищо чудно и да отиде в чужбина .... и после няма хора .... как да има Как може да нямаме съвест,някаква човешко отношения ,сами се затриваме и не им пука ....

5

Анонимен

преди 3 години

Дали някой ще се сети да направи експертиза на асфалтово покритие на въпросната отсечка, както и дали експлоатационните параметри на отсечката са в норма? Много по-лесно е да се хвърля вината върху шофьорите, принудени да се движат по пътища доведени до, меко казано, опасно състояние, с дежурното "несъобразена скорост".

4

Пепи

преди 3 години

Не знам, на влизане в България да им се раздават листовки за какво произшествие се влиза в затвора, като например, след употребата на алкохол, наркотици, превишена скорост с настъпило ПТП, което е довело до смърт и т.н. Тази листовка трябва да се раздава поне 1 година и да се изпълнява стриктно от държавата написаното в листовката, иначе тя ще бъде безмислена! Просто турците виждат, че тука е беззаконие и затова и те като минат границата и влезнат на наша територия си купуват едно шише джин

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

дано детенцето и майката оцелеят

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

загиналия мъж е от ГРАД КОЗЛОДУЙ

1

ТТТТТ

преди 3 години

Аз не си спомням турски шофьор на тир да е осъден за ПТП и да е лежал в затвора в България! Така, че след 72 часа ще го пуснат по живо, по здраво и ще си замине в Турция!А колко народ избиха тези турски тираджии в България???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????