34

СЗО

преди 3 години

СЗО е корумпирана и престъпна организация. Не е направила нищо за здравето на хората в последните десетилетия. Единственото, което прави е на всеки 10 години да обявява пандемии, с които да създава хаос по света. И всичко това е с политически цели, а не с медицински. Световен, глобалистки, "здравен" диктатор.

33

Анонимен

преди 3 години

Най-зле в последните дни е Швеция. На ден имат в пъти повече починали на човек от населението от следващите ги в тази негативна класация държави. Като общ брой на починалите на човек от населението Швеция също е на едно от челните места - осма от 213 държави, като пред нея са и такива държави като Сан Марино и Андора. При това Швеция е рядко населена държава, което е огромно предимство, но шведите не успяха да се възползват от него, както стана в съседните Норвегия и Финландия.

32

ей-й-й-е!?

преди 3 години

Защо ли ми се струва, че чиновниците в СЗО са всичките за уволнение!? До сега нищо разумно не са направили в пандемията, само тичат с месец закъснение след вятъра! Май в случая Тръмп ще се окаже прав - направо са за закриване!

31

Анонимен

преди 3 години

Откак СЗО-то изтриха хомосексуализма от списъка на психичните заболявания през 1973-та година, не им вярвам изобщо!

30

Анонимен

преди 3 години

Щом тея бюрократски купени кариеристи казват, няма начин да не им повярваме. Още чакаме м/у другото "пика" който идва "следващата седмица".

29

Анонимен

преди 3 години

Швеция е едва на 8мо място в света по брой починали на млн население в света, след Сан Марино, Белгия, Андора, Испания, Британия, Италия и Франция. Повечето от тези страни взеха крути мерки срещу вируса и пак са по-зле от Швеция, която не приложи извънредно положение и не разочарова гражданите си.

28

Анонимен

преди 3 години

Ква епидемия бе?! У нас епидемия от новото грипче няма. Не съм виждал на живо ни един заболял от К19, а работя в най-голямата болница на изток от Пловдив.

27

До хаха

преди 3 години

Това козите ли ти го казаха, докато ги пасеше? Или може би някакъв вътрешен глас...

26

хаха

преди 3 години

СЗО е същата куха глупост като ООН и НАТО - имитация на дейност за да оправдаят лапането на пари

25

Анонимен

преди 3 години

Вчера Швеция има най-много починали на човек от населението, много повече от следващите в списъка. На второ място е Испания. После са Бразилия и Перу с два пъти по-малко починали на човек от населението от Швеция. В САЩ починалите са 4 пъти по-малко от Швеция на човек от населението.

24

Анонимен

преди 3 години

СЗО-то е като нашето НПОдай пари и гледай.

23

Анонимен

преди 3 години

СЗО-то е като нашето НПОдай пари и гледай.

22

Мда

преди 3 години

Всеки един обикновен лекар струва повече от цялата *** охранени ***,наречена СЗО!Защото е спасил повече човешки животи!И още нещо-на тази пиратска организация най-силните позиции са в Африка и Азия.Понеже успешно конкурират шаманите.Вижте й председателя-още му стои дупката в между ноздрите от свещения кокал.

21

Анонимен

преди 3 години

СЗО са платени измамници, а председателят и е военопрестъпник от войната в Сомалия, заради което е силно зависим от световния елит и хора като Бил Гейтс.Пандемия няма !Проведе се една тренировка на световното население. Един експеримент !За съжаление успешен ...Това ше даде кураж на господарите скоро да повторят, но този път с истински смъртоносен вирус.Изходът от него ще са ЧИП-ваксините.

20

Striker

преди 3 години

Тия лъжци и *** на жълтите СЗО, още ли мърдат?!! Не случайно Тръмп им резна кранчето! Нито работа вършат, нито говорят нещо полезно! Каква пандемия?!? По критериите за заразност и брой заразени китайският вирус не влиза в рамките дори за епидемия! Четете бре! Аман от тия хрантутници!

19

Handel

преди 3 години

Преведено на български - "Въй, Тръмп ни затвори кранчето и сега само шефовете живеят в петзвездни хотели, докато ни се мъчим в четиризвездни апартаменти! Бързо давайте пари, защото иначе работата ни е спукана!"

18

Анонимен

преди 3 години

*** е трагедия.Но лошото е, че от ден на ден се влошава трагедията му.

17

Киро Х

преди 3 години

СЗО е ударна група за юдеоционистка агитация, никой нормален човек не би ги взел насериозно. Нито твърденията им, нито препоръките им. В интерес на истината, всеки нормален човек ще спечели, ако прави на 180 диаметрално противоположно на това, което излиза като агитация от СЗО.

16

Тъпомер

преди 3 години

В Индия са умрели 4хил,интересно голям мор за един милиард,и като им знам мизерията то трябваше да са поне 200 300хил,та СЗО ай влево.

15

hahahhaha

преди 3 години

ЛЪЖИ СЛЕД ЛЪЖИ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ СА СРЕДСТВА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛЪЖИ И ЦЕНЗУРА.А СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ СИ СВАЛИХА МАСКИТЕ И СЕ ВИДЯ КОЙ НА КОГО СЛУЖИ.