18

(-_-)

преди 3 години

До камкам:Еми щом не отговаря.. Значи е тотален фейк!Всяка новина трябва да е обективна и безпристрастна. Да има факти и истински личности зад нея....

17

ТЪП

преди 3 години

Каква Корона ви гони беиди0ти, слушате глупостите на Малката и Голямата Тиква, които публично трябва да бъдат съдени за всяване на паника и страх у населението.Тиквена държава управлявана от една полуобразована мутра, лошото е, че поддръжниците му са по-пр0сти и от дебелия му зад.ник!

16

KamKam

преди 3 години

Заглавието на статията.... търсачи на сензация.Не отговаря на съдържанието

15

Анонимен

преди 3 години

Други учени установиха друго...

14

(-_-)

преди 3 години

Я вижте заглавието на статията и после обяснете точно за какво говорят..Въобще не знам защо ги чета тия глупости :(

13

Анонимен

преди 3 години

До Мюнхен.Чети бе човек чети... Коронавируси има от преди повече години отколкото имаш по лична карта. Мислиш ли, че хората са стоели и чакали да стане 2020 и китайците да се разболеят че да правят изследвания на коронавируси.... В статията говорят за 4 вида известни и учените са направили изводи на базата на резултатите от опитите с 3 от тях.

12

Анонимен

преди 3 години

До Munchen_DE Хванах ви натясно май!Не си. Говорят общо за коронавирусите. Може да се разбире от статията, макар че е нескопосано преведена.

11

KamKam

преди 3 години

До 8Те говорят общо за коронавирусите ,не специфично за Ковид-19.Но можеше да бъде написано по-ясно(..не коронавируса ,което предполага Ковид 19)

10

(-_-)

преди 3 години

Типичен фейк, без имена, без подробности.. Такива като например, ако човек е преболедувал, то следващо евентуално заразяване и преболедуване ще е много по-леко и вероятно ще е без усложнения. Това е, защото вирусите мутират - обикновено към безвредна форма..

9

Т.Шак

преди 3 години

Имунитетът срещу сезонния грип трае от есента до пролетта. После изчезва и на следващата есен трябва нова ваксина.

8

Munchen_DE

преди 3 години

Тук нещо не разбирам... Година след заболяването отчитат нови инфекции?!Как така, при положение, че въпросното заболяване е открито официално преди около 5 месеца?Кога установиха, че след 6 месеца антителата изчезват, след като такъв период до момента не е минал дори от първия установен случай?Хванах ви натясно май!

7

Т.Шак

преди 3 години

Че то и при грипа имунитетът е толкова кратък пък не сме се свършили.Айде, стига с тоя коронавирус!

6

Бау

преди 3 години

Доцента да им каже, че нищо не разбират - веднага! Не ги е срам ... Та той по телевизията каза, че може!

5

Брифинг

преди 3 години

Последните тестове показаха че 80% от софиянци са СелоПозитивни

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Много...тантела тази цивилизация.Щом един...съвременен организъм не може да се пази и оправя сам,е показател за...деградация и мутация.Хората преди 30-сет,50-сет,или 100 години са били много по устойчиви и самовъзстановяващи се.Сегашните поколения се развиват и живеят като...бройлерите;на топло и с...химикали,което уврежда природните защитни механизми на организма.Резултатите са видни,като погледнем държавите на...запад;ние на...изток,сме малко по...добре.

3

Анонимен

преди 3 години

От 2-3 месеца боледуваме от Ковид-19 как разбрахте, че са 6 месеца антителата ?

2

Анонимен

преди 3 години

А с ваксините как ще станат, при това положение?

1

Лъжа

преди 3 години

Хора боледували 2003 година от SARS имат имунитет среку ковид. Факт от учени занимаващи се с това.