339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "нещата в България са катастрофални" заради долни *** без оценка по биология в дипломата и без диплома за средно дори.

338

Анонимен

преди 3 години

До QДа факт е че начина на живот трябва да се промени и плюскането сериозно да се намали..

337

Анонимен

преди 3 години

Ако този е доцент,нещата в България са катастрофални

336

Анонимен

преди 3 години

но ще има атака с биологични оръжия. бил гейтс го каза. значи вече е планирано

335

Анонимен

преди 3 години

"Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?"2 водки.

334

Анонимен

преди 3 години

Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?

333

Чакам отговор

преди 3 години

Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?

332

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 348 ! Разбирам, че си се поизплискал , но "брато," аз не си падам по мъжки дупета , плюс това пишеш много не грамотно , как да те хареса човек ? Предложи се на друго място , може да ти излезе късмета !

331

Анонимен

преди 3 години

Проблем е че Доцент Мангъров говори на хората все едно са му равни, а не е така.

330

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 340 ! Ти си спаружен микроб, толкова много си се спаружил, че чак си почервенял ,Спаружен ! За чий народен съд ми говориш, този който беше скалъпен от ***, неграмотници,свинари и обущари? Този съд , който отне човешки животи без причина ? Червен плъх, затваряй си устата и не плаши гаргите, защото ако има народен съд, първия си ти !

329

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Потин 341! Съгласен съм с изразеното Ви мнение за Мангъра и Бакъра. Ще направя една малака поправка: Москва не е била запалена от Наполеон, а от самите московчани, те дори са отровили и водата. Целта е била, когато наполеоновата войска влезе в Москва,изтощена, гладна,окъсана, да не намери храна ,завивки и чиста питейна вода . Мангъра може да стане почетен гост на Червения площад !

328

Познавате ме

преди 3 години

Ще измрат яко. Много ще *** заради такива като Мангъров.

327

Q

преди 3 години

Около 3- 5% от прекаралите вируса имат имунитет. Обявиха го и германците и американците. Има го в нета. Именно там е проблема. Че вирусА не е толкова опасен се разбра. Но е факт, че променя начина на живот на хората по света.

326

Ели

преди 3 години

Доц. Мангъров трябваше да е начело на щаба.

325

Мечников

преди 3 години

Този индивид не случайно получи прозвището "Доктор Смърт".Интересно е все пак, че след всички идиотщини, които изръси в медиите, все още има куража да си показва кривата мутра. Въпросът е, че след като според него не трябваше да се пазим, а напротив, да се заразим колкото се може по-бързо, за да получим "стаден имунитет", защо той не даде личен пример като сам нарочно се зарази и да даде личен пример. Ние щяхме да му гледаме сеира. Криеше се гадината, пазеше си душицата.

324

Анонимен

преди 3 години

Доцент бил......

323

Гнус

преди 3 години

Мангъров, тулупе, точно ти ли ще излезеш най-умния доктор в света? Що за простотии бръщолевиш и кой ти дава думата въобще?

322

Анонимен

преди 3 години

Че ще има пак коронавирус, както го е имало хиляди години - ще има.Че няма да има ковид-20, както нямаше и ковид-19 - няма да има.Тези работа е ясна за всеки мислещ човек с повече от две мозъчни гънки.Въпросът е какво правим с онези овластени вирОси, начело с оня спаружен микроб с военната униформа. Щото тия ако не бъде осъдени по ред на номерата и тикнати в затвора за изменичество и застрашаване сигурността на станата, вървим към народен съд, а там последствията ще са батални.

321

Потин

преди 3 години

Москва гори от короната така,както и Наполеон не я е палил.Искам Мангъра и Бакъра на трибуната на Кремълския Прайд другия месец,за успокоение на крепостните!

320

Анонимен

преди 3 години

щом го казва тоя образец на 80% те значи ЩЕ има