34

Мен

преди 3 години

Поредната *** на заплата в мвр се е правил на мъж и да вика знаеш ли кой съм аз!

33

Анонимен

преди 3 години

Вие виждали ли сте честен орган?Честен орган няма!Всички органи са бандити в униформи!Закривайте органите щото от тях нищо не става!

32

До 30

преди 3 години

"Това го знае всеки, освен шефовете им" - аз пък съм убеден, че шефовете им не само имат наблюдение над нещата, но и са лично в схемата.

31

1:1

преди 3 години

Най-строго наказан означава УВОЛНЕН! НЕЗАБАВНО!

30

Анонимен

преди 3 години

Строго наказан..означава командировка в друг град за определено време

29

Ловеч и Плевен

преди 3 години

Полицаите в тези два града са най-големите мутри. Замесени са в изнудвания, такси-спокойствие, а селските изцепки с напивания, чалга и показване на мускули е ежедневие. Това го знае всеки, освен шефовете им явно.

28

Анонимен

преди 3 години

Дето се вика видяла жабата,че подковават коня и вдигнала и тя крак.Та така и дрогираните фенове на тези две смешни отборчета.Та каквито отборите,такива и биячите.Ниво селски бекове.Простотия до шия.

27

Ковача

преди 3 години

Не че нещо ама как да въдворява полицая ред като не е на работа? Това е незаконно. И Ботев и Локо агитките са такива лекенца наркоманчета че просто нямам думи...

26

Анонимен

преди 3 години

какво значи ще бъде наказан ? требва да бъде съден за опит за убийство, а жертвата му просто е действала при неизбежна самоотбрана

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти виде ли му раните по лицето на момчето и по ръката, да те бодат по главата си е чист опит за убийство, нараняванията по ръцете показват, че момчето се е бранило и е действало в ситуация на неизбежна самоотбрана...

24

Анонимен

преди 3 години

Бандата ушеви са били цивилни и са се заяждали с хората. А в 21 век, нали знаете кои ходят въоръжени с нож. Между другото няма никаква разлика, освен че едните са младопенсиониращи се потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, а другите не са младопенсиониращи и корумпирани.

23

Анонимен

преди 3 години

РПУ-то да плаща обезщетение на прободения гражданин.Само с наказанието на полицая не трябва да се разминава тази случка.

22

2323

преди 3 години

Спестяват най-важното. Клането е пред Вижъна, те са клиенти на заведението, а заведението е закрито. Закритите заведения ще отворят по закон от 1-ви юни. Вижъна го превърнаха в чалготека и работи от 13 май, вътре пълно с хора по столчетата на бар плота, никакви маски, никакви метър и половина между хората. Здрава чалга всяка нощ, и побоища и кланета и това в заведение под жилищен блок в центъра на Пловдив.

21

Анонимен

преди 3 години

Много са невъздържани в обществото, но има и изключения. Охранителите също са арогантни, даже още повече.

20

Анонимен

преди 3 години

А ЧЕ МЪЖЪТ Е НА 17 ГОДИНИ(НЕПЪЛНОЛЕТЕН),ЧЕ ПРЕДИ ТОВА Е УЧАВСТВАЛ В БОЙ МЕЖДУ АГИТКИТЕ,ЧЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ АРОГАНТНО,ЧЕ Е УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,ЧЕ Е НАРЪГАЛ ПОЛИЦАЯ В ХЪЛБОКА И В КРАКА -ТЕЗИ НЕЩА ЗАЩО НЕ ГИ ПИШЕТЕ?!?!?И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ НАКАКВИ ПЛЮМКИ ЩЕ СИ ОРГАНИЗИРАТ БОЙ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ПЛОВДИВ И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТОВА

19

Някой

преди 3 години

Какви времена доживяхме...Полицаите да станат най-големите хайдуци !

18

Анонимен

преди 3 години

Тези опити за убийства,за нищо ги нямате!Вземете попрочетете малко правна литература и тогава се напъвайте!

17

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Милиционерите на Бойко във Филибето яко се разпищолиха напоследък. Първом, влизат в къщите на хората като баш турски заптии, гато име удобно, след туй влизат в улични схватки в самият Пловдив като досущ истински бандити;))) Не е тайна, че всички полицаи в Пловдив са долнопробни селяци от близките села, които търсят не лебът мекото и го намират в МВР!

16

Анонимен

преди 3 години

"Униформеният не бил на работа, ще бъде наказан"?!?!Та това си е опит за убийство беее?!!!!Какво значи "Ще бъде наказан"????????Има член в НК и той е ЗАТВОР!!Каквои е това "Ще бъде наказан"???Егати дуржавата дето милиционери тичат напред-назад с ножове и мушкат наред.Ужас!!!!!!!

15

ЖИВОТА Е ДОКАЗАЛ !

преди 3 години

Нормална реакция и на двамата .