30

Анонимен

преди 3 години

До НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ..Ти си по-луд от Уди Кълвача

29

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ..

преди 3 години

ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СА ПЪЛНИ С ВРУСИ, БАКТЕРИИ, БОЛЕСТИ, ПРЕСТЪПНОСТ И МИЗЕРИЯ.НАПУСНЕТЕ ГИ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕТАЗИ ПАНДЕМИЯ Е САМО НАЧАЛОТО НА АПОКАЛИПСИСА!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Капитан Петко Войвода и наскоро съборените му две къщи и бюст в родното му село.Кой събори бюста му?

27

до 22

преди 3 години

нормалните хора Руски не говорим, така че това дето ни препоръчваш да гледаме ни е непонятно или "не понимаю", ако така по ме разбираш!

26

Конспирации Корона

преди 3 години

Ще започна от по-далеч.Да се върнем назад.Кой уби Рейгън и почна Втората световна война? В резултат, на това се създаде СПИН, а за да се борим с всичко това се създадоха банките, които изсмукват човешката енергия, а чрез данъците се намалява потентността на населението, което всъщност се разпространява с ония бели следи от самолетите.Има ли корона?Хаотичността на тестовете създава облак от свободно движещи се частици.Вирусът съществува в илюзорна материя. Купете си книгата ми за да научите още..

25

Когато!

преди 3 години

На чужд гръб бият тоягите, а ти строиш благодарение на това и то строиш за сметка на чуждо нещастие всичко ще ти бъде отнето!

24

Знаеш ли какво е?

преди 3 години

Значението на думите Шах и Мат! Тоест намерил съм ти царя и съм го поставил в ситуация да не може да мръдне без да умре! Шах мат! Нова игра?

23

Анонимен

преди 3 години

Казваме ви сега но като излязат резолтатите не чакайте одоговор както правим тестове в Банско но нищо не казаха Гинерала от щаба и той излезе артист значи лапнаха милионите.

22

Анонимен

преди 3 години

Ба къв щам, къв вирОЗ уа? Ная такос ньещу!

21

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да открият а "усвояват" едни кинти.

20

до 19

преди 3 години

ами не може всички да сме остри като тебе и най-вече без аргументи!

19

Анонимен

преди 3 години

Уфф, много си про3д.

18

до 17

преди 3 години

да и коя от тези Лаборатории се занимава с Корона Вируси от Прилепи, дето виреят в Китай?!

17

Анонимен

преди 3 години

В УСА има 2000 BSL3 и BSL4 лаборатории. Образовай се малко. Ютуб Америка.

16

до 15 от 12

преди 3 години

не само Китай има такава Лаборатория, но само Китай я използва главно за Корона Вируси и потенциала им да инфектират Човек! Всички Научни Публикации на Уханската Лаборатория в Научни Издания е за ГМО на Корона Вируси да Инфектират Хора. Моля, посочи ни друга Лаборатория по Света с подобна дейност като имаш възражения!

15

да,да ама не

преди 3 години

До световни новини 12Само в Китай ли има такава лаборатория?! А Щатите, Канада,Англия, Русия,Франция има на други места! При тези възможности за пътуване от-до е фасулска работа да пръснеш нещото някъде, стига да го имаш и разбира се да знаеш какво е! Големия въпрос е защо го правиш?!

14

до 12

преди 3 години

всички са в Кюпа и Всички са Подчинени на ШиЗинПин, "Посланик на добра воля" на Световната Здравна Организация е не кой да е - а Жената на ШиЗинПин, ама кухените медии мълчат!!

13

да,да ама не

преди 3 години

Цитат"Големи маси от хора в глобалния свят стават излишни.В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират.Контролът се създава на различни нива.Най-добрата манипулация е контролът на ума.В момента,в който възприемете играта на другия, игра, която не умеете, вие сте победеният.С други думи:Живейте си живота, планувайте си почивките, обичайте се и на тези им теглете май-на -та!"Това правят италианците! А ние!

12

световни новини

преди 3 години

Вестник "Льо Фигаро" - Мишел Барние (познат на повечета като Преговарящият БрекСит от страна на ЕС) - като Бивш Външен Министър на Франция по време на Мандата си е Наредил Строежа на Лаборатория в Ухан, въпреки Предупреждението на Френското Разузнаване, че това е Лудост и Комунистите 100% ще я Използват за Био-Оръжие. А ако има неразбрали - Уханската Лаборатория е Построена от Франция по договор с Комунистите от Пекин! Пресата в България - както витаги - Мълчи!!

11

Анонимен

преди 3 години

Мутрира ми шишката.Фалшивия вирус край няма.