7

Анонимен

преди 3 години

С такава сила се е ударила, че шкодата се е превърнала в бмв.

6

Анонимен

преди 3 години

Да уточним - "висока скорост", както пише в заглавието, или "несъобразена скорост", както пише в текста?Няма ли да се научите, че това са различни неща!Несъобразена скорост е ВИНАГИ, когато има произшествие! И с 5 км/ч да бутнете нещо е "несъобразена скорост"!

5

ответен удар

преди 3 години

Само дето т.нар.""водачка"" вероятно е единствената трезва в колата - и по неволя излиза тя виновна......по принцип !!?

4

Анонимен

преди 3 години

"Водачите на шкода с нищо не се различават по мислене от тези на бмв."Шкодилака е за хора приемащи присърце лозугна "Може да е срамна кола, ама поне е нова", типично за пенсионери или залупени хора с очилца. А с БМВ се свързва повече безразсъдните младежи и мутри изживяващи втора младост. Нищо общо.

3

Анонимен

преди 3 години

Мястото на всяка една шкод е точно там. Забита в дърво. Това не са коли, а курници за бедняци. Особено тачени от такива които са израснали возейки се на москвич с китеник на задното стъкло и *** с яйца. А покупката на нова кола им е променила веруюто.

2

Анонимен

преди 3 години

Дърво или стълб все тая привличат ги жените!Пълно е с такива ПТП на жени които не гледат пътя а се гримират в огледалото докато карат или постват в фейса.Ама кажи му жена и не го обиждай повече

1

Анонимен

преди 3 години

Шкода - това е бедняшкото бмв. Водачите на шкода с нищо не се различават по мислене от тези на бмв.