8

Анонимен

преди 3 години

Ба няа таквис раоти уе, кой вий казал, чи има вирОЗ? Найш кви се бaлъци...

7

селянин

преди 3 години

абре да си кажа правичката от как спреха пушенето не съм стъпвал у кръчма със спестените паре трета кола си купувам

6

Рестoрантьор

преди 3 години

Пръснах си парите по любовници и скъпи екскурзии по чужбина сега cъм пред фалит, Моля държавата да ми инвестира в бизнеса с пари от хазната Спасявайте ме с ДДС. Само ГЕРП. На хляба не смъквайте ДДС хоремага ми и алкохола са по-важни от хляба.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе тия хотелиери и ресторантьори,които ревнаха кански,че едва ли не са фалирали и то през зимния сезон само за два месеца,а години наред надуваха цените и за една салатка с марули ти искаха 7 лева,някой вярва ли им,че не са спестили доволно количество пари и сега използват ситуацията,за да изцицат държавата,респективно всички нас.Отново.

4

Q

преди 3 години

Някой път си мисля, че сега е момента да подкрепим БГ туризма.. но после се замислих, защо да си давам парите на място, където предните години не ни харесваха, защото сме бедни туристи. И си казах, тази година ще пропусна. Пък и живея в град на морето. Ще си ходя на плаж, една ментичка със Спрайт или бира. Пък великите ни хотелиери да се оправят

3

Анонимен

преди 3 години

Ограничавам си всички излизания до минимум в кафенета и ресторанти не стъпвам. нито пък в аптеки ако ще да умирам. Да фалират капиталистите. Не ми дреме как е по света и дали въобще е тъй.

2

Анонимен

преди 3 години

Европа есента пак ще гризне дръвцето,включая и ние.

1

Турист

преди 3 години

Цените са си същите, няма никаква разлика. Сега е моментът да бойкотираме алчните коопелета. Ще ми обясняват на какво високо ниво им били услугите, аре у лево. Години наред вдигаха цените спекулативно, сега реват за помощи от държавата. Какви помощи, като крайната усуга е с 200-300% надценка?! Къде са отишли тия пари? По куурви и луксозни коли. У лево, тотален бойкот докато не нормализират цените!!!