8

С МАСКА БЕЗ МАСКА

преди 3 години

В България образованието е фиктивноСамо на хартияРазни ромове завършват 12 клас с отличие, а не могат да си напишат името90% от учителките са соц лелки и не смеят да посягат на дЯцата, а дЯцата са малки мутри и чалга пеперудки умалени подобия на родителите си. Едва 1 на 10 от тия дЯца става човек. Държавата върви към закриване. Повесеместна корупция, мутро-политически идеали, АЙ-ТИ-ТА тук-таме помисли ли се и те за нова класа, но уви, 80% от тях са долнии провинциалисти по манталитет...

7

обективен

преди 3 години

Провеждането на предварителните кандидат-студентски изпити дистанционно беше пълна пародия. И всички го знаят. Същото е в сила и за другите изпити на студентите - няма как да са изпити, ако не са присъствени.

6

Анонимен

преди 3 години

Така е, всеки умен човек знае, че всъщност тези без висшо образование като зидаромазачите и гумаджиите са каймака на обществото .... хахаха не знам колко трябва да е ненаясно със света човек, за да пише глупости като коментиращите тук. Тази смехория за "инженерните" дипломи на НБУ ги разправяй на някой друг - НБУ никога не е имал право да произвежда инженерни кадри, той произвежда основно калитковци

5

Анонимен

преди 3 години

Нямаш ли връзки, а само гола диплома - си за никъде ! .....После жалко за инвестираните време, нерви и пари в дипломи !!!

4

Инженер

преди 3 години

Кралов е едно от най-добрите неща, които са се случвали на ТУ-София.Човека е много добър и читав. Да е жив и здрав!

3

сминдух енд чесън

преди 3 години

Нека не се заблуждаваме ,става дума само и единствено за пари.

2

Анонимен

преди 3 години

А пък библиотекар ако знаете как се става, даже и без да знаете ВУЗа къде е. Лошото е, че после такива хора покриват критериите за назначение на ръководна държавна длъжност и... всички виждаме за какво иде реч.

1

Знаете ли, че

преди 3 години

в България може да станеш(по-скоро завършиш) инженер, без да учиш математика, по време на следването ! Как ?!Завършваш примерно българска филология - бакалавър и се записваш за магистърска степен телекомуникации в НБУ и си готов 'инженер".