8

Анонимен

преди 3 години

Искат да се носят маски нищо е няма вирус, нито кови, но има еко окови.Загрижили се пак.

7

Анонимен

преди 3 години

Отнетите права на човешки същества да възстановят, но явно тях не ги вълнува това.

6

Анонимен

преди 3 години

Самата истина е, че хората умират от замърсяването, всичко отива във храната, водата и въздуха, това е причината раковите заболявания да нараснат няколкостотин пъти последните 3 десетилетия. Мисля, че най-хубавото нещо от тая карантина е, че малко от малко земята си пое въздух от човешката дейност.

5

Анонимен

преди 3 години

Па я мислим да са опрайм с мотики 9-ки.

4

Парадокторче

преди 3 години

И кой ни е питал и кога сме искали еко въстановяване? И от какво ? Коронавирус? Те за смешната измислена епидемия не са ни питали, айде у лево всички мозъци де управляваат стадата!

3

Анонимен

преди 3 години

И какво общо има замърсяването с парниковите газове?Поредната затоплистка пропаганда.Покрай реалният проблем-замърсяването на въздуха,пробутват и затоплистките си мантри.И не знам какво е това глобално затопляне,ама вчера пуснах климатикът на режим затопляне.В края на май.А в други години още в началото на май си беше голяма жега.

2

Уф

преди 3 години

Като започне някой неграмотен да обяснява Световни конспирации и ми става лошо.Научи първо какво е препинателен знак-точка,запетая и т.н...Пък после оправяй Планетата!

1

Анонимен

преди 3 години

Кoронавируса не се е променил, човешкото тяло се променя на клетъчно ниво. Смяната на полюсите започна магнитното поле на Земята се съcтои от поляризационни вълни. Тия процеси са описани във китайската книга на промените И-дзин. Също и маите са знаели затуй са изобретили календара Цолкин ДНК е носител на информация обаче формата на полето се променя това не се случва за един ден. Така ще се роди новата Щеста раса за която се говори при маите.