19

Милионеромилиардер

преди 3 години

до 18 - Уви, и двата порядъка цифри са им мътни, смятат в единици, десетки и стотици - според заплатата

18

Анонимен

преди 3 години

поредно доказателство, че дилетантите, работещи за този портал, не познават цифрите. Миналада седмица Е лка, сега и тази. Глупост неземна.

17

Анонимен

преди 3 години

Логична стъпка. Обстоятелствата са безпрецедентни. Тия дето реват за това, че им помагат в други теми реват защо правителството не им отпуска помощи.

16

поздрави от Германия

преди 3 години

Тука дращят накакви черноработници дето спят на палатки за да берат ягоди и аспержи за 200 евро. Нормалните хора нямаме проблеми на границите на Германия, полицаите ни виждат че сме бели и засмени и ни пускат.

15

Анонимен

преди 3 години

С 9 МИЛИОНА евро Луфтханза кафе на персонала си не могат да направят.

14

аз

преди 3 години

9 милиона дават на ден само за тоалетна хартия за самолетите, явно голямо таковане ще пада...

13

Анонимен

преди 3 години

За една МИСИРКА разлика между милион и милиард няма.А иначе, Луфтатат ИЗГОРЯ.Не можеш да спасиш неспасяемото.Полети няма да има с години.Какво спасяват не знам.Предполагам, спасяват бонусите на мениджмънта.

12

WIZZ Air

преди 3 години

До Германска лъжа Продават се самолетни билети за германия ! Същите изгарят! На аерогара София не те допускат без адресна регистрация и трудов договор.

11

Анонимен

преди 3 години

До wild horse"Нали ЕС не позволяваше държавна помощ и субсидиране на авиокомпаниите. Така бяха закрити MALEV,Balkan, Olimpic,CSA или доведени до колапс,както и ALITALIA. Както винаги двойни стандарти."Точно така. Особено Германия е страната на върховното лицемерие и двойни стандарти. От една страна екология - от друга бичи автомобили създадени да се развалят като им изтече гаранцията. От една страна "ние сме с Украйна" - от друга страна строим Северен Поток 2. Такива примери бол.

10

Германска лъжа

преди 3 години

До пострадал пътникПърво отварят границите за ЕС и после те спират на летището за трудов договор и адресВръщат те обратно и билета ти изгаря!

9

Анонимен

преди 3 години

9 милиарда, 9 милиона, все едно и също за журналистите. И двете числа са съставени от едни и същи цифри, а неграмотните не знаят, че има огромна разлика между цифра и число.

8

пострадал пътник

преди 3 години

А бате Боко кога ще ни спаси от България Ер дето правят по 20-30 часа закъснения и ще забрани със закон това подобие на авиокомпания?

7

Анонимен

преди 3 години

9 милиона? 9 милиона ще стигнат за спасяване на един самолет, не цялата Луфтханза. Май са 9 милиарда

6

Анонимен

преди 3 години

Сега е времето и ние да спасим нашите централи и всичко за което уж беше забранена държавна помощ.

5

wild horse

преди 3 години

Нали ЕС не позволяваше държавна помощ и субсидиране на авиокомпаниите. Така бяха закрити MALEV,Balkan, Olimpic,CSA или доведени до колапс,както и ALITALIA. Както винаги двойни стандарти. Хубавият момент на пандемията беше,че САЩ и ЕС показаха истинското си лице,изкривено и злобно.....

4

1234

преди 3 години

Имам ясен спомен как не ни даваха да спасим тази или онази фирма, защото държавната помощ не била позволена. ЕС е абсолютно рицемерен ние нямаме място там

3

Русия

преди 3 години

Ko cтaнa c вeлиĸия ĸaпитaлизъм??? И вeлиĸитe МУ мepинджeи и паĸ oпpяxa дo нapoдни пapи зa яxти и Фepapитa! Haли пaзapa peшaвa cичĸo, щoм нeмoжe дa издъpжи нa ĸoнĸypeнциятa дa пoтъвa тyй ĸoмпaния, ши храним никъдърницити!!! Пазара ришавал сичку, алабализми за пред таквиз кат нас.

2

Анонимен

преди 3 години

Милиарда

1

.

преди 3 години

май са 9 милиарда ама карай......