69

ИстоРик

преди 3 години

до българинНапротив. За жалост не греша. Живял съм в комунизма половината си живот Историята все още ми е любима тема. Казваш , няма бългрин който да мрази Русия. Ами тези *** с множество акаунти които наводняват статии в които само е спомената Русия. Те също са българи. Със слугински манталитет. Не си ли забелязал колко добре се оправят с руския? Случайност.Надали. Както са лиизали руския ботуш при бай Тошо така сега слугуват на евреите. По навик. Ако искаш доказателства само попитай.

68

българин

преди 3 години

До: номер 70Нещо си се пообъркал май?Поне отначало започна добре, но накрая завърши с опашати лъжи.Не познавам българин, който да плюе Русия.По-точно, по форумите има, но са много малко.И подозирам, че са ***, от тези дето главният им офис е в Санкт Петербург.Освен ако Путин не е държавата?Защото Рудолф Хес беше казал така за Хитлер - Хитлер е партията, но партията е Германия, значи Хитлер е Германия?!Ако мразя Хитлер това значи ли, че мразя Германия?

67

ИстоРик

преди 3 години

България винаги е страдала не от поробителите си а от редовните 10-15% жалки безгръбначни родоотстъпници готови да целуват гъ**за на всеки завоевател. Така е било и през турско робство.Докато истинските българи са отивали на смърт, мижитурките са нахлупвали ***.През комунизЪма наследниците им са пълнели площадите,радостно махайки с червени знамена и пеещи руски революционни песни. А днес децата на децата им яростно псуват Рашата и изменят историята ни за да се харесат на новите си господари.

66

Анонимен

преди 3 години

До *** в УкрайнаНещо си се объркал тотално. Татария не е в Украйна. В Бесарабия и Молдова си говорят на сладък български от 19 век.

65

Измислена История

преди 3 години

според офицялната история рода на Аспарух магически се прекъсва и на престола идва македонеца известен като Борис 1-ви, който нямя нищо общо с рода на Аспарух !гаддината изколва всички Български велможи и ги заменя с македонципокръства ни и ни натрапва македонския език - езика който сега наричат Български няма нищо общо с езика на който говорят предците ни от Поволжка България - държавата на Кубрат !!!

64

Еврейски троле

преди 3 години

До Чебурашка"Руската *** си е руска ***"а еврейския *** си е еврейски *** !

63

Иди в Украйна

преди 3 години

там още живеят потомците на Баян - това е Българския език!между другото нашите сънародници там са мюсулмани и езика който говорят Турците го разбират без преводезика който сега се нарича Български няма нищо общо с корените ни !!!

62

Анонимен

преди 3 години

Но "Шепърта " от Банкя се интересува от теб и няма да ти тури люцерна в червената ясличка А и народа си го харесва и пак ще си го избере ...Велик е ))))))......поне сравнен с вас но вие сте много ама много ниска летва

61

Чебурашка

преди 3 години

Руската *** си е руска *** и винаги ще неглижира и оправдае действията на Русия против България.

60

мнение

преди 3 години

Предлагам в България да се въведе като официални езици - турски, гръцки и английски.Всички подписвани Договори, Споразумения с чужди държави са ... на английски.Българският език е добър, но той трябва да си остане като език за общуване, например на пазара.Да се премахне кирилицата, защото тя спъва България от всички европейски ценности.Мен като България въобще не ме интересуват нито Кирил и Методи, нито ... Пастира от Банкя.

59

Анонимен

преди 3 години

Единствения писмен език който Александър Невски е владел е АРАБСКИЯ Научен Факт а московия като монголски васал издава държавните си документи на Арабски много дълго време ...

58

Анонимен

преди 3 години

А през 8 век пра Български ли се наричал бе руски пъп,еш ...Пък и преди Пешо 1 и глупостите му има и печатни Български книги С много по сериозно влияние за Новобългарския

57

Анонимен

преди 3 години

Че то кой пише на турски ? От Бейлика на Осман на сам ((На арабски да ( то и руснаците по точно московия пише на него по едно време Александър Невски друг и незнае Факт ) А от Кемала на сам са на латиница

56

ШибиРиби

преди 3 години

За да няма спор учете турски и пишете на турски

55

прикрит русофилист

преди 3 години

"азбуката, която ние ползваме в момента, на практика е в резултат на реформите на Петър I в началото на 18 в." - руско ***! По поръчка на Петър 1 в Швеция изографисват един фонт на българската азбука, който се унифицира в Руската империя.Всяка азбука може да има хиляди разлизни фонта, но азбуката е първостепенното и водещото, а не фонтовете. Руското мнекере приказва приказва и все ще вмъкне някои руска измишльотина за 'културата' на бляядовете.

54

Анонимен

преди 3 години

Как ли се е на ричал през 9 век например жокер пак Български Кирилица създател Климент Охридски Неоспорим Факт Четри букви хм мммм бе май 8 ...петровата правописна реформа има отношение към ШРИФТА а пък от петровия шрифт пък колкото малко е останало до сега сле всичките реформи на практика НИЩО ... Въобще имаме си поредния поизкуфял учен и *** миссирка написалаa статия

53

Баровеца-СФ

преди 3 години

Нее! Искам жена за повече нощи ! :)

52

Анонимен

преди 3 години

Германците, французите, англичаните постигат успеха на българите чак след 6-7 века. Реформацията, протестантството, Мартин Лутер са западните Кирил и Методи.Германският Кирил е Мартин Лутер.Английският Методи е Крал Хенри Осми.

51

GG

преди 3 години

Вече не ви искаме, разберете го !

50

Анонимен

преди 3 години

До GGразкарай се,заедно с твоите измислени,ФАЛШИВИ готи,гети,траки,ариани,даки и други подобни западни лъжи и измишльотини,за да асимилирате хората от източна Европа,не се спряхте,вече 3-4 века с вашия нацизъм,бесове!