43

1

преди 3 години

плевнелиев деси,това го кажи на банкянския си началник,но преди това си сложи каска на главата,че може да почне,да те *** по главата,да ти дойде,акъла в главата.

42

Зозо

преди 3 години

Росен е пич, а руските другари ги знаем :))))))))))))))))))))))))))))))) Надявам се на второ четене да не мине ДДС-то. Уж намаление, а осигуровките двойни :))))))))))))))

41

Бай Иван

преди 3 години

100% е прав Плевнелиев.Абсолютна тъпотия е да се намали данъка на кръчмарите,а за лекарствата да е същият.Кръчмарска държава ли сме?

40

тодор

преди 3 години

Ти па кой си другрю комсомолски секретар.

39

Свиня

преди 3 години

Ей нахалоен човек бе....как досега не разбра че народа не го диша ,не иска да го вижда и се срамува че го избрал за президент...Малко срам и самоуважение прояви Плвевнелиев...и се оттегли от обществения живот....вече си оценен на кръгла нула....и появяването ти тук там няма да промени тази оценка....единствено дразниш и отнасяш псувни...

38

Анонимен

преди 3 години

Като видиш експерта Плевнелиев да дава акъл. как да не му теглиш една в коментарите.Рядък гнусар!

37

Бай Петко

преди 3 години

Мярката е временна и ако няма ефект ще се върне пак старото положение. Но все пак в икономиката 2+2 не е равно на четири.

36

българин

преди 3 години

Пак ли ти бре? И от кога разбираш и от ' икономика"?!

35

К6

преди 3 години

Много е прав

34

Този не беше ли,

преди 3 години

магарето дето Боко постави за президент? После си сложи и магарицата, но народа малко поумня и не се върза. Представяте ли си, ако Цецито беше станала президент, какво крадене щеше да прави ГЕРБ, сега Радев им бърка под опашката, затова не го долюбнат, особено Боко и този Плюмчо!

33

4444

преди 3 години

Недоразумението пак се изказва неподготвено. Да е.. и мало-умник да е..

32

Анонимен

преди 3 години

Ддс на ресторанти и хотели трябва да е на 20% стига са крили пари. Тоя *** много добре знае че сменим ли ставките по заплатите и малкото останали инвеститори ще избягат, защото и липсата на квалифицирани кадри ще стане сериозна.

31

Анонимен

преди 3 години

Пич, ГЕРБ ще идат там където си ти - в политическата гробница хахах

30

мадрид

преди 3 години

Един много хубав цитат на един бивш политик, на който попаднах."Антикризисни мерки срещу рецесията: шезлонги, държавен бензин, държавен букинг, български червен лук на входа на супермаркета, вдигаме корпоративния данък и зануляваме европарите за иновации, за да намалим ДДС-то на шопската салата. Такъв си ни е народът, не се сърдете на политиците." Много истина има тук.

29

Анонимен

преди 3 години

Прав е в случая.

28

Онуфри

преди 3 години

Туй РоскУ от де изплува бре?

27

Росен

преди 3 години

До АнонименДДС за хотелите е 9% е в сила от 10.07.2012 година.

26

OMG_Lucker

преди 3 години

Тоя що по дяволите му дават думата и го отразяват?!

25

123

преди 3 години

Я млъквай и се скрий бе, не те ли е срам да се показваш?Точно ти да да даваш акъл...несериозно.Гушкай златотърсачката и мирувай ,мишок корумпиран.

24

Щирлиц

преди 3 години

Ти си грешка,прецеденте.