75

до 75

преди 3 години

До анонименАко имаш комплекси си ги решавай проблема,какво си мислят-4-50 милиона англичани няма как да знаеш ,че д аговориш какво искат ,какво не!!!!Те проблеми нямат с или без Европа пак ще са добре,пари имат.Мисли му ти *** балкански.

74

Анонимен

преди 3 години

Вирусът може да е умишлено създаден с определена цел, но се оказа полезен и удобен за различните власти по света да постигнат конкретни резултати. Дори и да е случайна появата му, вирусът послужи на върхушките за налагане на контрол и облагодетелстване.

73

Баи

преди 3 години

Има логика да е пуснат за предотвратяване на - брекзит от - сащ и изрел за това говорят според мен - двата белтъка на - спин които монтание от института - пастъор откри в генома на вируса

72

Анонимен

преди 3 години

Насила се пропагандират по медиите разни измислени теории и се създава допълнителна несигурност в обикновените хора. Няма нужда чак от такава "гласност" на всяка глупост лансирана от някого.

71

Анонимен

преди 3 години

Абе, не е чиста работата с короната, ама не знам

70

ff

преди 3 години

*** позна. *** в полицията и им кажи и те да знаят хората.

69

мда

преди 3 години

Да според мен мога да сравня по някъкъв начин сегашното време с историята.Например "тъмните векове" ,тогава са гонели вещици и изобретатели които не се вписват в общите разбирания за света ,а сега ; гонят цялото човечество от прогреса за да могат да го КОНТРОЛИРАТ .Това е смисъла от коронавируса,от кого е изобретен не знам ,но целта е конспиративна 100 %

68

Handel

преди 3 години

До Тодар Правешки 74:Ами всъщност уцели десятката - не само "Новичкок", ами и цял куп други неща бяха създадени не само да се предотврати разпадането на СССР, но и да се разпространи по целия свят.

67

Handel

преди 3 години

Нда... DW вече стана диагноза. Уж за Brexit беше темата, пък изведнъж пак стигнаха до Тръмп. Не че някой се съмнява във вината на китайците, но за DW след като го е казал Тръмп, автоматично става "конспирация".

66

анонимен

преди 3 години

Англичаните мислят, че светът се върти около тях и Брекзита им! *** и ограничени ингилизи!

65

Тодар Правешки

преди 3 години

А защо не напишете, че "Новичок" беше създаден да предотврати разпадането на СССР, а?

64

72

преди 3 години

Ти със сигурност си прохладенска мечка...на два крака.

63

Анонимен

преди 3 години

Изолацията прави чудеса със слабите умове.Можеш да срещнеш екземпляри, които ще се закълнат, че са бели мечки.

62

ПроСоТо

преди 3 години

иначе:-Доволен съм от шантавите атаки на един или двама активисти!ЧЕСТНО!.."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу ,гърл!"..

61

ПроСоТо

преди 3 години

65,не те знам кой си и не ме интересува...но за "луд" беха обявили и Джордано Бруно (когото изпържиха,ако не знаеш),и Галилей,и..айде да не изброявам.ЕДИНСТВЕНИЯ начин да "обориш" (В СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ) инакомислещия е или да го обявиш за "луд",или за"русофил",или за "ком-у-не"Знаеш ли?..-ТИ НЕ си единствения,който е "УБЕДЕН",че "СВЕТЪТ Е ТОВА,КОЕТО СИ".Не ща да изпадам във философски забежки,но светът ВИНАГИ е ставал жертва на такива като теб,които са се мислили за.."СВЯТАТА ИСТИНА",а други

60

от психиатрията

преди 3 години

Защо триете информацията за нуждаещите се пациенти с намордници/маски/Може да са с психични отклонения,но не са ли хора?

59

Просото

преди 3 години

Ти си дуловски хакер....докога ще те търпят?

58

Ало Дулово

преди 3 години

Запиши се за преглед

57

62

преди 3 години

Луд умора няма.

56

ПроСоТо

преди 3 години

и за мен е трудно да повярвам,но това,което пиша е истина!..Впрочем,ако госпожа.."Ж." от "Музея земята и хората" беше обърнала внимание на "мострата",която й занесох,може би щяхме да сме първите в света,които са се докоснали до тоя златист вирус!!Защото ТОЙ беше там!!!..Но ,...какво да направя?..-Направих каквото трябваше,за останалото не нося отговорност.А ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ набързо захапаха дивотията..