36

Анонимен

преди 3 години

Платените професорчета са професори

35

Баи

преди 3 години

Експертно мнение на професор по механика от - бан нямащ хал хабер от вируси или медицина щом стигнахме дотам - да твьрди , че химиците ще сьздават ваксина а не микробиолозите значи сме тръгнали много на зле добре че рьководител на щаба не е фолк певица примерно или стюардеса

34

Анонимен

преди 3 години

Всъщност епидемията в България не се състоя, но не е късно и това да стане. Досега заразените в България идваха от чужбина и заразяваха евентуално някой около тях. Мерките на правителството не бяха адекватни на ситуацията - те не спряха вноса на вируса от чужбина, а това беше единственото, което трябваше да направят.

33

Въпросче

преди 3 години

Добре бе, мерките били адекватни, Бойко ни спасил. А икономиката кой ще спаси? Безработните? Съсипания малък и среден бизнес? Стреса и депресията, която ни причиниха? Кой ще плати сметката? Мутафчийски? Бойко Борисов? Неееее!Пак ние ще я платим, а през есента - пак ще се опитат да ни затворят, за да няма протести - много удобно, нали?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Абе, ако бе станало това, което стана в съседните на нас държави, за Италия и Испания въобще не отварям дума, друга песен щеше да пееш. Бегай дишай и от респитора и мри като не си мал. Иначе по форумите ръсите мозък и сте бабаити.

31

Анонимен

преди 3 години

Айдеее! Тол у пите ни налазиха! Нищо, че фактите потвърждават това което казва щаба. В частност този математик. А и сутринта посланика на Франция у нас. Само Швеция има по хлабави мерки от нас. Но там не са предимно матрел и толупи. И като го помилиш да спазват дадени правила, ги спазва. И независимо от свободата 150 хил. нови безработни в Швеция. Само труповете в пъти повече от съседните скандинавски държави. Та били недекватни мерките?

30

Анонимен

преди 3 години

тази карикатура не е математик, нито микробиолог, нито има общо с математически модели - престанете да се излагате... всички от бан му се смеят, че се е натиснал пред ревалски да го прати в нощ...

29

славянин

преди 3 години

Причината за масовия мор по пенсиите в Италия и Испания е поставената им ваксина срещу грип през есента на 2019-та! Та ако започне масова ваксинация през тази есен очаквайте следващата пролет масов мор и в България!

28

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се мре яко?

27

Хихихи

преди 3 години

Немците ще умрът че Англия се маха а англичаните никога няма да позволят немците да им казват какво да правят.

26

като чуя

преди 3 години

За професор лекар и си мисля за крадец мошенник врачка!А генералите ми приличат на башибозук басмачи с потури.

25

Анонимен

преди 3 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА....със сигурност маските са помогнали на някой - но да си скрие грозната муцуна да не плаши гаргите, не за нещо друго. Ваксина можеш да си сложиш ти професоре, другите ги остави да си се оправят.

24

Охххх

преди 3 години

Поредния защитник на неадекватните мерки.Маски, карантини, бла бла.Аре и вие да направите вече като вируса - просто да изчезнете.

23

ББ

преди 3 години

До ГегентайлМоделите са МАГ Алена и те така .Ненормалници от психото.

22

Факт

преди 3 години

То в България по-лека няма накъде.

21

Ше се завърне

преди 3 години

ако началниците решат,че трябва да се завърне пак

20

Бонуси

преди 3 години

Явно СЗО и Бил Гейт са превели бонусите за агитация и всяване на паника.Откри се агитпрограмата за втора,трета,сто и десета вълна.Което навежда на мисълта,че чипчетата и отровите на *** Гейтс са вече готови.

19

Морето до колене

преди 3 години

Ако изобщо има вторични вълни през следващата зима, те ще са много слаби. Държавите се научиха да управляват епидемията и как да я ликвидират. Има и голяма маса хора преболедували явно/неявно вируса, които вече не могат да участват във веригата на заразяване, защото имат имунитет. А имунитет категорично има, иначе защо няколкостотин частни фирми хвърлят милиарди за създаване на ваксини!!!

18

Петров

преди 3 години

като се започне от прическата на проф.Витанов и се стигне до разнопосочните му заклюния - ту сме победили вируса, ту той нас - е ясно че пред нас е един не съвсем адекватен на ситуацията човек. Което не е учудващо за учен от БАН.

17

Гегентайл

преди 3 години

Нека само уточним - професор Николай Витанов е математик. Как точно стига до изводите си е един интересен въпрос, на който надали ще получим разумен отговор. Професоре, моля представете математическите модели, с които работите!