24

Анонимен

преди 3 години

Аз съм пътувал от Европа до Бразилия с кораб много пъти. С лодка никога няма да тръгна, никога , ако ще и сама да гребе, ако ще и космически двигател да има. Няма лодка, която да устои на силата на океана, ако те докопа лошо време. А сега в Бразилия идва зимата и времето не е цвете. Колко е здрава тази лодка? Ще издържи ли на вълни 12-14 метра? Ако се обърне ще се изправи ли обратно? Водоустойчива ли е ?

23

Вълчев

преди 3 години

Човекът го познавам добре и мисля, че ще успее! Подготовка сериозна! Преди 7-8 години преплува Ламанша! Все пак е нечовешко изпитание! А хейтът и иронията са неуместни.

22

Велес

преди 3 години

Има разлика да постигнеш нещо, и да изложиш на риск нещо! Примери бол! Преди месеци, баща помъкна сина си към вр. Ботев със слаба екипировка, без разчет на разстояние, климат, часове, и резултата го помним всички!Друг случай скоро! Пийнал, леко дрогиран, скача във водопада на Карлово, и го търсиха две седмици... Намериха го!Оня, дето уби Милен Цветков....-Колко още случаи... Всеки ден има подобни... Има разлика, когато планираш нещо, да си сигурен във положителния резултат, а не... Ако стане!

21

Лили Барута

преди 3 години

Леле,тия да не попаднат само на някой силен Циклон или стадо гладни акули...

20

Айшето от Сливен

преди 3 години

Тия ко ш ядът?

19

гост

преди 3 години

Ще стигнат поне до средата ...

18

Анонимен

преди 3 години

Веселите самоубийци! Напълно безсмислен акт...

17

За всички на дивана

преди 3 години

Скоро четох за едно момче от Южна Африка. Тръгнали с приятели да обикалят света, но той се разболял по пътя и останал в болница в Гърция. Но мечтата му била жива и оздравявайки решил, че ще продължи. Купил си малка стара яхтичка и молел хората на пристанището да му помагат, щото бил абсолютен новак. И късмета му се усмихнал . Срещнал момиче което мечтаело да плава и правила ютюб филмчета. Сега са семейство с дете, плават в ултрамодерна яхта дарена им за реклама и правят милиони .

16

Мъдрец

преди 3 години

Не е важна целта, важен е пътя. Адмирации за всички които имат мечти и не ги е страх да ги постигат. Не търсят причини да им пречат, не търсят виновни, а виждат възможностите и вървят напред. Успех и попътен вятър !Господ обича, смелите.

15

Грета тунберг

преди 3 години

Задължително да си пускат мазна чалга нощно време, да гонят русалките.

14

РВ

преди 3 години

Да правят квото искат. Не мисля че е пример за силата на човешката воля, при положение че е супер организирано и дълго подготвяно приключение. Отделно че си е огромен риск за живота. Не виждам никакъв смисъл в това нещо.

13

Анонимен

преди 3 години

И от къв зор. то донорството от тях не зависи, а от донорите, и да рискуваш да се удавиш за да казваш после; Вижте ме аз съм рекордьор не е много разумно.

12

чичо Дарвин

преди 3 години

Одобрявам и аз, как няма да одобрявам. Естествен отбор в действие!

11

Край

преди 3 години

Видях им лодката - сериозни са мъжагитеУспех и да са живи и здрави

10

9

преди 3 години

Черно море, е като балканът. Гостоприемен е но не трябва да замръкваш на открито. Лесно се влиза, трудно се излиза. Дано са подготвени за океан. Не мисля, че това е шега. Кораб спецялни пригоден за спасителни работи се люшка като черупка при средна буря, за лодка не съм чувал.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия строят Ноев ковчег готвят се за потопа. Идат последните времена.

8

ХоХо

преди 3 години

Мжете да вземете за компания и един Дебел Дембел - най-голеният дарител от депутатите...

7

Joko

преди 3 години

Поздравления и успех.....

6

бай брадър

преди 3 години

Дедо Ташунко, а защо не наистина. Потърси инфо за кон-тики. :)

5

Бг

преди 3 години

Успех,вдъхновявате!