63

АБВ

преди 3 години

Никой не разбра колко ще се плаща! Все пак кажете?

62

Сбъркано заглавие !

преди 3 години

Аз пък питам: за какъв грездейни е това МИНИстерство на туризма ?

61

Men

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРХАХАХАХ гроздето е кисело да - а вашето освен че е кисело и е най-евтиното в цял свят. За малко повече пари получаваме гръцко грозде, което няма нищо общо с вашето дето все на кафяв отенък ко докарва - една година планктона бил кафяв, после бум на кафеви водорасли, после бум на кафява кал....

60

Анонимен

преди 3 години

все ми е тая колко струват чадърите,не помня през живота си да съм дал пари за такава простотия,ако искам ще си купя чадър и ще си го бода в пясъка,където реша,но не съм имал нужда от такова нещо,това са лиготии,все пак ако реша някога да стоя семейно цял ден на плажа може би бих дал 2 до 5лв за сянка

59

Комунист

преди 3 години

Тука си пишете 5 човека едно и също.Ако искате ходете ако искате не ходете кой го интересува.Всичката ни простотия в българия е отражение на нас самите.Не мислете че сте по различни от мутрите по черноморието.Ако ви вкарам в парламента до един ще почнете да крадете иначе сте много хрисими.

58

БГ чадър

преди 3 години

България е страната на чадърите. Чадъри по плажа, чадъри в парламента, в съда, в общината, в КАТ, в медицинските заведения, чадъри навсякъде. За мутрите и нашите хора са безплатни. А другите, понеже ги мразим, ги караме да плащат все едно са на френската ривиера. България е страната в ЕС с най-лошите и прости хора! Ако хората бяха добри, нямаше обликът ни да е толкова жалък.

57

Мен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНе бе нищо против нямам, лекувайте си крастата с каквото там намерите за добре. Кафяви, жълти, редки с люспи от домати водорасли.

56

Хм

преди 3 години

Помня преди повече от 25 год. Созопол, беше морско градче за безпарични студенти. Преди 7г. минах оттам - не можах да го позная, бяха застроили даже и заливчето извън града - направо нов квартал. Седнахме на едно заведение до плажа - облъчиха ме с чалга, сервираха ми студени кюфтета и топла бира, без ''добър ден''. Повече не съм стъпвал на курорт по нашето Черноморие, само веднъж в Албена, и то да заведем децата на аквапарка, където между другото, за семейство с деца,си е приятно,но е скъпо.

55

Мен

преди 3 години

До дедо ТашункоЕдин чадър може да струва и 100 и 1000лв на ден. Въпросът е какво получаваш срещу тия пари. В Бг е ясно - получаваш мръсно море, нагъчкан плаж, разстройство и гадно обслужване. В Гърция за 300е на ден получавам вила с частен плаж и двор само за мен. Тук на аркутино за 550лв на ден получавам апартамент в хотел на плажа нагъчнан с чадъри. Благодаря....

54

Мен

преди 3 години

По скоро е колко пари ще ми платят за да ида до клоакоморието. ЕЕ на мен колкото и да ми платят няма да стъпя. Гърция отваря на 15ти. Точка. Нашето море не може да се конкурира нито като природа, нито като разнообразие нито като чистота нито като обслужване. Киснете си в стария несебър и се радвайте на кафявата вода, която ни обясниха, че е от планктон. В Гърция планктон няма...

53

дедо Ташунко

преди 3 години

Защо липсват конкретни цифри за цената на чадърите? Типично българско шикалкавене. Един чадър не бива да струва повече от 2 лева на ден! Нищо чудно да кажат, че цената е била преди - 100 лв, сега да искат 50. Всички в този бранш са мо.шен.ни.ци и крад.ци.

52

Някой

преди 3 години

Съборете берлинската стена на централния плаж във Варна. Безплтен достъп до морето за всички граждани, както някога. Разчистете ивицата от безбройните заведения бълващи пушек и настанали се вече почти във водата. Време е гражданите да се намесят активно и да се сложи край на мутренската политика и собственост.

51

Анонимен

преди 3 години

Prevyrnaxte chernomorieto ot mqsto spokoino preddi 30 g za semesitva s deca naistina za zdrave v Edna kloaka pylna s pustinqci ,drogirani ,pieni ,nenormalni ,koito skitat denonoschto po brega na tumbi mersiiii kak da si zaveda deteto tam a?

50

Някои

преди 3 години

Бизнес модела е тотално сгрешен по нашите плажове, миналата година бях във Турция Алания, хотела имаше плаж със чадъри и шезлонги на който се сервираше (безплатно) кола фанта или подобни безалкохолни.Сервитьора беше винаги усмихнат и любезен, а водата на морето... по чиста и бистра не бях виждал.

49

След дъжд

преди 3 години

качулка.Съсипаха цялото черноморие с бетон,хотели - чудовища,храна с качество като за прасета,обслужване като в...и аз нямам думи.И сега елате да спасявате.Е сега.Нема ви забава ич.Беж към Гърция.И по-евтино,и по-качествено,и всички усмихнати и те гледат като клиент а не като все едно си някакъв слуга ***,дошъл да им вземе имота и живота.

48

Анонимен

преди 3 години

Толкова години терор на нашето море и мизерия не знам какво искатате

47

мед сестра

преди 3 години

О не! Колкото и да ме агитират с разни залъгалки ,просто ходенето ми на мутроморето няма как да се случи! И мисля че повечето българи са на моето мнение.

46

Boikot narode

преди 3 години

Boikot na mutrite dokrai tova pone moem a zad mutrite sa polticite nqma politik bisch ili nastoqt bez xoteli i brqg

45

Анонимен

преди 3 години

Господа хотелиери и министри, въпреки опитите ви за реклама, не може да ме накарате да отида на нашето море. Защо ли - заради таксата за входа на плажа, паркинга от 20 лв. на ден, чадърите за 70 лв., замразената или вчерашната претоплена храна. Най-отвратителното е обявената невъзвращаема стойност, независимо от времето на резервация. Как пък не да ги съжаляваме. Ясно е, защо много хора отиват другаде.Например в Хърватия, където наистина туристите са платежоспособни, не са такива наглеци.

44

House M.D.

преди 3 години

Калкулаторке, защо в статията не отговаряш на въпроса, който поставяш в заглавието? Липсата на въпросителен знак в заглавието я подминавам като традиционен резултат на най-отявлена неграмотност.