15

Нелогични глупости

преди 3 години

Живея и работя в малък туристически град в Германия. От няколко дни пуснаха туристите от всички части на Германия. Сега случаите на корона вирус пак скочиха. Очаквам до месец-два пак да затворят всичко. А можеха да пуснат по-малко хора, да ги тестват карантинират и така. А не да вървят като орди без маски и без отстояние - е как да стане? Лаком... глава затрива.

14

Анонимен

преди 3 години

Нема вирОз ,рептилите са тук и заедно с Гейтс и Сорос искат да ни чипират и да ни забранат да ходим на плаж,щото там събираме витамин д ,а те го искат за себе си1

13

Земята е плоска

преди 3 години

5Гто е виновно.Братя вегани обединяват се.

12

стига дивотии

преди 3 години

Стига с тия притеснения и дайте да работим.Само с глупости ни пълнят главите.Вземете се хванете за работа и всичките ви притеснения ще изчезнат.

11

минувач

преди 3 години

Ами хората разбраха че това е най грандиозната измама в историята и не искат да играят повече тоя спектакъл 'корона'! Е за това.

10

except me

преди 3 години

Имам дефицит на витамин Д (90% се усвоява през кожата). Ако е заради това, че киснах вкъщи почти два месеца ще е много забавно. От корона може да не умра, ама други заболявания може и да развия.

9

Стоянов

преди 3 години

Влизам денс в магазна и от вратата ми казват сложи си маска - питам има ли защо? Отговор: Няма но ги изискват! Преди 2 дни пред поликлиниката , един младеж без маска не го пускат да влезе, в това време излиза негов познат и тоя се обръща към него:-Брат дай ми маската си че не ме пускат да вляза. С тия мръсни и кирлясали маски е логично да се разболее човек от нещо.

8

Анонимен

преди 3 години

Притеснения няма. Хората се информираха. Но скоро ще изиграят втора част на "пандемията" и за нея ще обвинят нас.

7

Анонимен

преди 3 години

Бреговете на Сена... големи плажове развииш ли. Между другото чумата тръгва от Сена в района на Париж

6

Стоянов

преди 3 години

На тези дето ми цъкате минуси - да не забравите да си сложите маските докато цъкате на клавиатурите от в къщи. Утре се качете в собствените си автомобили и си сложете маски. Ако искате се забрадете до ушите, психари , вие сте с промити мозъци. За статистиката - няма заболели за епидемия , да не говорим за пандемия.

5

Ха ха!!!

преди 3 години

Само се чудя секс от метър дистанция как става?

4

Стоянов

преди 3 години

То голям филм с тая измислена пандемия!

3

тритяхту пътя

преди 3 години

да ,много са притеснени ай чау

2

Munchen_DE

преди 3 години

И сега какво? И лятото ли ще сме на принципа Stay home, daheim bleiben, остани си у дома? Точно витамин Д и ултравиолетовите лъчи са смъртоносни за вирусите, по крайбрежието е и ветровито, това не е затворено пространство. Пясъкът се нагрява до температура, на която не може да се стъпва, солената вода, съдържаща хлор - още фактори, непозволяващи съществуването на каквито и да било вируси да изреждам ли?

1

Овцeте

преди 3 години

Стадния ефект в действие...