13

Анонимен

преди 4 години

Sorry, над 100 000 000 000 милиарда

12

Анонимен

преди 4 години

До шеферНемските автомобили бяха добри до някъде 2000-2002г. после се започна, проблеми с двигателитепроблеми със електроникатапроблеми с лъжливи софтуерЗа това ги съдят по целия свят, до тук от 2015 са изплатили над 100 000 000долараобезщетения а исковете се трупат. Короната ще ги довърши.

11

Kuro Tores

преди 4 години

До шофер : Я си купи тогава АУДИ с 2.0 турбо бензин и ми кажи какво гори повече бензин или масло :D Аз ще си карам Маздата дет се крепи на боя само ;)

10

до 8

преди 4 години

Пил ли си днес лекарствата? Ако ли не попвай веднага не губи време-промит мозък каращ най-веротно 20 годилен голф или Бмв. СЕЛСКИ БЕК

9

Търпелив

преди 4 години

И на само е така за Тойота, Нисан или коя и да е друга кола в Щатите. Погледнете европейският пазар- същата трагедия. Интересно, какво ще се получи в бъдеще? Преди време заради голямо предлагане, а почти никакво търсене, в Австралия и Нова Зеландия, са изхвърляли млякото и ябълките в океана...

8

кристина

преди 4 години

toyota е невероятна кола!! моята е от '99, хачбек, но досега само гумите, акумулатора на 5г. и един път маркуч съм сменяла. Това е кола мечта.. мога да си купя нова, но тази е перфектна, няма забележки, ще я държа докато мога!!!

7

шофер

преди 4 години

Още малко ако постоят и ще се саморазпаднат. Все пак това са талиги а не яки германски коли. В 21 век с клечки да ядеш и да правиш кола нема как да стане. Цялото им шаси се крепи единствено и само на боята.

6

Анонимен

преди 4 години

Мммммммм-Тойоти! Ммммммммм-Нисани................Малеее, да не са Москвичи.....

5

Анонимен

преди 4 години

Не бързайте да купувате , тепърва ще падат цените , независимо кой какво говори

4

Анонимен

преди 4 години

Цените по нашите автокъщи са нереално високи , запознат съм с този бизнес От цените които виждате по табелите махнете едни 40% и горе -долу ще се доближите до истината

3

Ямболски цървул

преди 4 години

*** от комитет 300 постигнаха целта си.Ще има глад.Ама тези,които не си й са си помислили за секунда как живеят много хора в бедност-и те ще го усетят.

2

Патриот

преди 4 години

САЩ са препълнени със стари брички. Цялата страна е покрита със стари брички и доларът ще стане тоалетна хартия. А нашата Родина, ръководена от Владимир, ще ги превърне в ядрена пустиня.

1

pipo

преди 4 години

Ами да почнат да ги подаряват, защото скоро няма кой да ги купи!