17

Мхм

преди 3 години

До МхмГрешиш, комунистите искат комунистическа тирания и вече имат достатъчно сила в лицето на Китай и оста на Злото, за да започнат да си показват мръсните намерения. Явно и добре работят с маргиналите, като гледам в България и на други места какво става. В следствие тия маргинали са готови да продадат и майките си за малко лично "отмъщение" за "несправедливостите" които обществото им е причинило. Само гледай, тепърва започва веселбата и ако Запада си мисли, че ще мине мирно, СЕ ЛЪЖЕ.

16

Гост+

преди 3 години

Комунистическата тирания е Сталинизма. Твърде евтина пропаганда е да сравняваш днешен Китай с тогава - днес напълно отворен към и за Света. Сингапур се развива на днешното завидно ниво след като получава независимост - 1965г, така че примерът ми е много удачен.

15

Мхм

преди 3 години

Сингапур също е бивша британска колония. Тайван го крепи САЩ. Примерът ти е неудачен.Никой не ще комунистическа тирания.

14

Гост+

преди 3 години

Трябва да се отчетат заслугите на британците за просперитета на Хонгконг. Но ако се вгледаме в Сингапур и Тайван ще видим, че това е възможно да се постигне и без колониализъм. Естествено е Китай да не остави Хонгконг като троянски кон на англосаксите при днешната демонизираща атлантическа пропаганда.

13

Анонимен

преди 3 години

Скоро като заиграе ръжена няма да им Е до Либоффф!

12

Анонимен

преди 3 години

До 9 АнонименТи разбираш ли се какво изобщо пишеш ? Китай с тази мощна и модерно въоръжена армия ще прегази за норматив не само Япония а ми и Европа само с конвенционално оръжие без ядрено а краварите ще мучат жално и ще чакат своя ред

11

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да ги пита..........вижда се, какво искат хората.ЛибоФта към червените чуми се вижда.

10

До10

преди 3 години

То пък някой ще ги пита какви "знамена" искат!

9

Анонимен

преди 3 години

"навсякъде само американски знамена... тия адекватни ли са въобще ??"Що, кой иска китайски или рушки?

8

Анонимен

преди 3 години

След WW2, Япония остана под окупация на САЩ и така се създаде съвременен Китай - новата робска държава на англосаксите. Япония няма право да има армия, но скоро 99 годишните договори изтичат и Германия и Япония нема да са под окупация. Да му мислят китайците.Япония може да смачка китайските полухора за отрицателно време, както са го правили стотици години.

7

За съжаление

преди 3 години

сега демокрацията не е това,което са имали предвид древните гърци.Тя не еуправление на масата над малкото хора,а принуда над мнозинството даизпълнява всички капризи и искания на малцинствени (не само етнически,а иикономически,природозащитни,сектантски и пр.)групи.Вместо въпросните групида бъдат принуждавани с всички средства да съблюдават правилата на мнозинството,то е рекетирано от тях,политиците се страхуват да използват силасрещу тях и така тормозят масите.Уви,това няма да се промени.

6

Анонимен

преди 3 години

Гледах няколко клипа, навсякъде само американски знамена... тия адекватни ли са въобще ??

5

православен патриот

преди 3 години

Бой по тия *** !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Пекин може от много неща да се откаже много набързо като завалят бомби и ракети от определени страни. Много набързо са забравили как не толкова отдавна бяха роби на техните братовчеди самураите. Янките обичат да си правят научните експерименти точно с тяхната раза (Хирошима, Ковид19, тн) да не забравяме :))

3

Анонимен

преди 3 години

Само бой и е..н оправят либералните"демократи"

2

Анонимен

преди 3 години

в света има само две сили : 1 % глобалисти-сатанисти, и 99% нормални хора, които са разделени помежду си, защото още не разбират кой е общият им враг.

1

Анонимен

преди 3 години

Комунистическата демокрация настъпва. Явно Хонг Конг ще са първите които ще папкат супа от прилепи.