28

Анонимен

преди 3 години

През есента това лице трябва да е понесло отговорността за даване на заплати срещу фиктивно присъствие на една любима негова категория персонал.

27

затова

преди 3 години

затова сме на тоя хал, дори и на празника някои са способни да плюят хората, които все пак са положили усилия и всеки ден полагат да образоват деца, които не желаят да учат и да се занимават с родители, които се мислят за Господ.

26

Анонимен

преди 3 години

Видели ли сте *** да не говори на диалект?

25

Анонимен

преди 3 години

Честит празник!Ако поне един ден народа си сдържи злобата значи нещо се е променило! За съжаление днес не е такъв ден. Докато се лаемдин друг, Русия ни открадна и празника и буквите! Хайде сега пак плюйте, че накрая да ни откраднат и достойнството!Все пак честит празник!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Платформата е платена 15 лева на месец най-малко. Също и ВУЗ ГЕРБ орязаха местата за държавна поръчка с 50 %.

23

Анонимен

преди 3 години

С какви предизвикателства се е справило Бг образованието при първата вълна? Познатите ми с деца се оплакват как всеки учител се спсява поотделно - един праща домашно на вайбър, един на имейл, един в чат, един не знам си къде. Всичко мина на самоподготовка на 100%! Единствено платформата уча се, която пуснаха безплатно, реално подпомага учениците! Министерството с тази си реформа може и 500 вълни на короната да изкара, без да си меъднат пръста и без да създадат нито един проект

22

f

преди 3 години

Положителният бас е положителна омраза, требълът е любов, любовта е много бърза и потентна енергия, но за приятелски условия, в мразовити времена много се губи, омразата положителнае тази която пази любовта, на днешно време много трябва да се мрази!

21

f

преди 3 години

требълът топли, басът хладнее, но басът е този който пази и проправя път на топлината, положителният бас говоря, много бас и малко требъл и се лекувайте

20

f

преди 3 години

Положителният бас, който лекува всичко, е приятна хладинка, водеща до истинска топлина, и топли много мястото и то истински и лекува, но ходи слабо по въздух, колоната допряна до болното място!!

19

f

преди 3 години

Пускайте си .flac формат от компакт дискове музика да се лекувате и еквалайзера яко на бас, но през интернет може да ви въртят номерца с потоците и да не е флак формат, и да има влажни гумички за *** или друга гума до колоните близо, да подобри колоната, и басът ходи слабо по въздух , а най-вече той лекува

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя и той стана лекар,да вземе да ходи в някоя болница да работи ,все пак е празник на учителите ,но не може да получават повече от 1000 лв у да не работят..или те са много очакват да гласуват за герб

17

Анонимен

преди 3 години

Нямат нужда от образование децата. Ще научат правоговор от премиера си. Далавераджийство и калинстване от Годжи. Икономика от Горанов. Строителство и предприемачество от Цецо. Да лъжат, че не са БКП кадри, кой от Симеоново, кой от МУ, кой от плевенския комсомол от всички...

16

Berba

преди 3 години

Много неприятен диалект вади министърчето. Ужасен изказ

15

f

преди 3 години

трябва до колоната да има леко навлажнена гума, и яко бас, но не знам колко цифровият звук е качествен.

14

f

преди 3 години

от звука от качествена положителна материя, трябва да се усеща истинска топлина, звукът е топлина и лекува всичко, но прецакали всякакво аудио и звук в бг !

13

f

преди 3 години

има и отрицателен ултразвук, който дори пречи, или някакъв среден ултразвук който нищо не правитрябва материята, издаваща звука да е положителна и качествена

12

f

преди 3 години

цъкате ми минуси, че ултразвукът лекува всичко, но те съсипали всякакъв звук в бг, затова такасмърт за военните ни, които са национални предатели нацисти, и не са българи!

11

реалнафантазия

преди 3 години

До Боби,Че и се чудиш, Бобка? Те за тази свободия реваха, под претекст да не им вземаме този миг, т.е. баловете и всички долнопробни заведения и удоволствия произлизащи от тях... Не видя ли снимките от вчера? :) За тези права ревяха тези елементи, но и не само те.Тази нация ще бъде претопена и подменена от един братски етнос. Не таи надежди за някакво светло бъдеще тук. :)

10

Хммм

преди 3 години

Родители със специално отношение към образованието. Деца от определени прослойки необхванати ...Разбирай неграмотни роми, които не искат да учат и да работят. Искат всичко наготово да получават. За модерни джиесеми пари имат, за лаптоп на детето -не. Спрете им помощите бе! Да работят - задължително. Като не искат да учат - ще работят нискоквалифициран, физически непривлекателен труд, нискозаплатен - и ще си стоят бедни. Никой не им е крив! А като крадат - веднага поправителен безплатен труд.

9

f

преди 3 години

вълев е гешев