62

Abv

преди 3 години

Руснаците нашите братя казват че това не е българска азбука. Путин казва че е измислена в земите на Северна Македония. Винаги нож ни забиват в гърба. А такива като Радев и Нинова им *** някои части.

61

Анонимен

преди 3 години

Защо подписа най противния закон на света. Каква е ползата, че сложи вето на толкова много закони, а подписа най античовешкия закон на света, в който управляващите безцеремонно натикаха извънредното положение в закон. Ти стана един от тях, от омразните гербери и това ще бъде фатално за нас, народа, но и за вас.

60

До неграмотник

преди 3 години

До Анонимен 57 "Фуражката" измислила, че сме дали писменост на Русия? А ти какво си учил в училище бе каскет.

59

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен: България възкръснала заради ББ? Заради него вече трети мандат сме на опашката на ЕС. По времето на Станишев ни поставяха наравно с Румъния, а сега те са далеч пред нас. Те ти "възкръсване" по гербаджийски.

58

Някой

преди 3 години

Буквите сами по себе си не значат нищо. Те са съставна част на езика ни. Тълкуват заедно, детайлно погледнато са две явления. А Радев не само е неадекватен, а е поредния който уж уважава българския език, а не вижда етническия геноцид, който се случва в България:1.Почти всички продукти на пазара (български, предназначени на българския пазар) са с английски имена. 2.В спорта, един 'български' отбор Лудогорец, в мача срещу португалския Брага имаше 0 българи в състава си, а го признават.

57

Анонимен

преди 3 години

ГЛЕДАХ РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНА ЗА БЪЛГАРИЯ, ФУРАШКАТА ОТКЪДЕ ИЗМИСЛИ ЧЕ СМЕ И ДАЛИ ПИСМЕНОСТ.

56

Анонимен

преди 3 години

България възкръсна благодарение на ББ!Що не го кажеш Радеф!

55

До 43 Vako

преди 3 години

Кирил е написал Глаголицата на която никой не пише и чете !!! В България Климент и Наум са я преработили и написват нова азбука, която наричат в негова чест Кирилица - това е и нашата азбука на която пишем и четем !!!!

54

Ало Радев !

преди 3 години

Както винаги Радев е неадекватен - това не е празник на думите а на буквите !!! Може би за него няма разлика ........

53

Кончита

преди 3 години

Този така се е компрометирал, че каквото и да каже, прочете или коментира все ще му се смеят.Това е господина ,,президент". Сам си е виновен.Ако беше на 13годинки да му простим, но е зрял човек , но объркан, сбъркан, натиснат,блъснат, обръснат, подтиснат,ритнат......

52

Анонимен

преди 3 години

Един човек, който не сме чули да каже добра дума и не сме го видяли да се усмихне....

51

Анонимен

преди 3 години

Откъде Румен ветото събра толкова омраза и злоба. Толкова черногледо същество не беше се появявало на политическата сцена -вечно мрънкащо, вечно недоволно!

50

православен патриот

преди 3 години

Честит празник на славянството и православието !!! Наздраве патриоти !

49

Анонимен

преди 3 години

Няма български празник, който Радев да не оскверни със злобните си изказвания!

48

Анонимен

преди 3 години

Много скучен и банален човек е тоя. Няма грам въображение.За него важни са само две неща: Деса и руските интереси.Не го интересува ни България ни собствените му деца.

47

Анонимен

преди 3 години

Радев ... - не искам да знам повече

46

Истината

преди 3 години

Близо до колизеума в една църква са тленните останки на Кирил.В РИМЗащо ли ?

45

izh

преди 3 години

Kъм модераторитеБраво. Факсимилето от речта на др. Радев е добре написано, но няма никаква връзка с духа и формата на оригинала. Щадите му имиджа или си пазите хляба . Все пак трябва да има яснота

44

Бай Ганя

преди 3 години

до 42Бойко , твоя дом е: Кръгом, марш в пожарната !

43

Vako

преди 3 години

Няма бг азбука нарича се Кирилица.Кирил е Грък който по късно взима българско гражданство.И е изпълнявал поръчка от Ватикана.ако се лъжа някой да изпрати други факти.Благодаря предварително