82

камино

преди 3 години

Всеки срещу всеки, една добра дума никой за никого - ега ти хората и държавата. Каквато и да е Мая Манолова - уважавам смелостта и, интелигентността и. Тя е една умна жена, не познава думи като ***, мисирка и прочие...или вие сте свикнали тях да чувате ? Наскачали всички като гарвани - инае чаткате по клавиатурите срещу властта, а ви няма на площадите...тикви сте това е.

81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми Майчето и хората на протеста директно си развяват черните знамена и символите на ислямска държава,сляп ли си?Ще ти извадят очите,не мога да бъда предател на държавта си и да гласувам за Мая!

80

безпартиен зрител

преди 3 години

здр министър Ананиев разреши театралните постановки на открито..ха.ха

79

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

На следващия протест... - ще доставя на Майчето тоалетна чиния... - сериозно говоря...

78

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБаща ти затуй ли 89та, също като плевнелиев, смени тошо с луканов?!Аман от кyxи лeйки..............................Аз никога не съм бил партиец,нито през соца,нито сега,нито пък имах годините през соца, че да бъда партиец,но баща ми,дядо ми,майка ми и други роднини бяха избити през последните години,защото защитих ГЕРБ и държавата.

77

галева събрала

преди 3 години

Галева събрала 100 души - голяма новина. По-добре да си гледа проскубаната прическа. Защото дори не може да свърже две изречения, ами наизустява някакво написано текстче като другия ***. Гледайте интервю на Манолова при Слави Трифонов - въпрос.... -следва отговор: Ъ... ъ... ъ....

76

българин

преди 3 години

До: номер 81Ми добре, всеки има право на собствено мнение. Но не ни задължавай всички да мислим като тебе. Американският президент рекламира хлорохина като ефикасно лекарство срещу заболяване от коронавирус. В аптеката лекарството го продават с рецепта от лекар, това че американският президент го препоръчва нищо не струва.Така и това което казваш ти не струва нищо, ще си гласувам за когото си искам, но НИКОГА ЗА ГЕРБ И БОЙКО!При Бойко има трупове и ги виждаме.

75

Анонимен

преди 3 години

До "българин" 80Варгчо? Страпоня как е?

74

Анонимен

преди 3 години

До българинАми точно това ще последва - трупове,ако падне правителството,това не е измислица,а е истинаКойто обича България,ще застане зад правителството,който иска трупове и кражби,ще застане против него и държавата ни!

73

българин

преди 3 години

До: номер 73Мда. То и генерал Майтапчийски, приятелят на Бойко, ни хипнотизира със същите думи.Знам, знам, ще има чували с трупове ако Бойко не е на власт и не управлява България нали така? Аз знам, че майките вече така плашат непослушните си деца вечер, когато не искат да си лягат да заспят: Те казват "Лягай си веднага, щото ще дойде Коронавируса с чувала в който ще те сложи и ще те отвлече!"Така и ако Бойко падне - тогава ще настъпи народно веселие, вярвай ми!!!Има алтернатива!!!

72

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе,не ни е страх от тая противна,алчна личност Мая,тя е ВРЕДНА за България и населението и развява знаците на ислямска държава!Не мога да гласувам за ИД и Мая!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Това Муфгачийски ли го каза или свети Бойко или Доган паша ? Кой ,Кой ? а може би ти мишката на Бойко ?

70

Анонимен

преди 3 години

Бойко много често си изпуска нервите напоследък сега като е видял протеста пак ще е същото и Доган няма да може да го успокои.....

69

ххх

преди 3 години

До Кой плаща за протестКой в тая държава може да открадне и два лева без да му се позволи и да без да отчете процент?

68

политическа амнезия

преди 3 години

Помни ли Мая народната любов преди години....ха.ха.ха"Дъжд" от домати, жива верига блокира депутати и министри в НС"Мая Манолова се опита да говори с протестиращите, докато беше обградена от тях, полицията и журналисти. Тя направи няколко опита да се приближи, но летящите домати, яйца, включително и един кроасан, принудиха полицията да изтеглят социалистката.

67

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти разбираш ли,че тук не става дума за Бойко,а за държавата ни?!Падне ли ГЕРБ в България ще стане страшно и ще има терор,убийства,ще потопят България в кръв!

66

Анонимен

преди 3 години

Всяко нещо си има начало и край. Дори Слънцето един ден ще си изчерпа ядреното гориво, ще се превърне в червен гигант докато накрая умре. Тогава само Свети Бойко няма да спре да свети и да грее, той ще продължи да ни свети и да ни грее! Той може да спре Слънцето, защото без Свети Бойко Слънцето може да погълне Земята и животът на нашата синя планета да изчезне. Затова, гласувайте за Свети Бойко, защото Слънцето ще умре след 5 милиарда години, а Свети Бойко е вечен!!!

65

Джедай Мастър

преди 3 години

Честно казано и двете са противни колкото си искаш, но сачева е по-малко умна.

64

Анонимен

преди 3 години

Когато мислите за "благодетеля" Борисов не го разделяйте от Доган -тия двамата са едно и също тяло ,една и съща ненастина акула довела България до пълна разруха и народа до най-срамните позиции във всички международни класации ! Българи ? ? ?

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66ТО ПЪК С БОЙКО ЕДНО ЩАСТИЕ....СПРИ СЕ БЕ БЕЗРОДНИК ТАКЪВ ! МАЯ БИЛА КОМУНИСТКА А БОЙКО ОТ СЪЩАТА МАЙКА И С ГОЛЯМА ЛАКОМИЯ. НЕ ИСКАВМ ПО-ВЕЧЕ ДОГАН И БОРИСОВ ДА МИ БРОЯТ ЗАЛЦИТЕ ЗА ДА СИ ЗАДОВОЛЯТ СОБСТВЕНАТА ЛАКОМИЯ !