70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен *** 72Наш *** цъка, като види лъскава западна кола или смартфонче, а сам вече и магарешка каручка не може да направи!Първият изцяло български индустриален робот ще бъде пуснат на пазара до края на годината. Цената, на която ще се продава, е 10 000 евро, каза за *** Георги Арабаджиев, управител на компанията производител на изкуствения интелект Giga Automata.Ко рече? Ко?

69

Анонимен

преди 3 години

със тази прекрасна информация закъсняхте на цяла седмица основателите сами си направиха ваксината това са около 10 човека беше съобщено миналата седмицаи от 4седмици до 8 седмици ще се пусне ваксината в производство

68

Анонимен

преди 3 години

До 72Кой е той дет се бил ***? На никой не му пука за руските простотии.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Могат, могат! Не напразно в Пентагона се насссират от хиперзвуковите Циркон, Авангард и Кинжал! От Сармат! От новите подводници Хаски, от МиГ-41, от проекта Голуб, от Черная чуумма...А в медицината направиха хирургически робот, класа над Да Винчи - по-точен и по-бръз!Наш *** цъка, като види лъскава западна кола или смартфонче, а сам вече и магарешка каручка не може да направи! Пропаднахме, мли братя, чакаме от Ангелкова приходи! Смях и плач!

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Хкрементче, ти си кръгла нула, платена от други кръгли нули, които харчат грешни пари, защото ги получават от грешни хора!Руснаците създадоха ваксината против ебола и заедно с кубинците спасиха от сигурна смърт милиони хора в Африка.Имат великолепни разработки. В една от тях УЧАСТВАХ И АЗ! Продадоха патента на Дюпон и оттам под различни названия стана СВЕТОВНО ЛЕКАРСТВО! Така че си го начукай в ....!

65

Анонимен

преди 3 години

Руската фармацевтична наука е кръгла нула - няма нито едно лекарство изобретено в Русия, регистрирано и ползвано масово по света. Тази ваксина ще си е само за Русия! Няма да успее да я регистрира никъде другаде, освен в Куба и Венецуела евентуално!

64

православен патриот

преди 3 години

Ами за пореден път Русия ще спаси света !!!

63

Анонимен

преди 3 години

Лилипутин първи щял да поеме ваксината подкожно,

62

Анонимен

преди 3 години

Пак ли руска ваксина. Руснаците всеки 3 дена измислят ваксина или лекарство за вируса. Аман от глупости.

61

noFreeman

преди 3 години

Гинцбург (разбирай Хинцбург - евреин) естествено ще иска масово инжектиране на населението... но първо щели да ваксинират част от хората - демек простолюдието!!! От Русия са тръгнали най-злите евреи на света (ашкенази - хазарите) говорещи на идиш (един от езиците на сегашен Израел). Династията Родшилд е от там и през 1460 година се преместват в Германия - и оттогава започва тягобите на света!

60

Анонимен

преди 3 години

Може да е смешно или грешно , но научните медицински институции прекалено много се бавят с нови лекарства и ваксини - и защо не , става въпрос не за милиони а за милиарди .

59

До /15 Истукан

преди 3 години

За теб една кожена ваксина 💉 50мл отгоре и 50мл отдолу с нанокамшичета да ти изгонят 👑 вируса

58

Анонимен

преди 3 години

Като знаят какво развиват, те съзнателно предприемат тази стъпка. И аз самия! Сложих си маска, защото така трябва да бъде. Не се страхувайте от мен ", - добави Гинцбург.Ало Мангъра, четеш ли ве каскет смачкан :)

57

Анонимен

преди 3 години

Руски институт обеща коронавирусна ваксина до края на лятотое как на лято бе, нали имаха няколко ваксини още преди за почне пандемията? Нали имаха и няколко лекарства :)Все безаналогови!

56

Тайната формула

преди 3 години

Тайната формула на руската ваксина бе открадната и огласена от виетнамски хакери:Взимат се 50 грама водка , доливат се 50 грама водка и се разбърква във 100 грама водка.

55

До Короний

преди 3 години

Пропуснал си - квасът и брезовият сок се смесват с литър водка !

54

Оферта

преди 3 години

За другарите от БСП чипът ще бъде включен в цената на ваксината !

53

Короний

преди 3 години

Да ще я произвеждат в Республика Мордовия, където, още през 19 век неизвестният, но гениален и самоук руски учител по естествознание Короний Вирусович , е открил китайския вирус и комбинирайки го с квас и брезов сок, е плучил необходимата ваксина.

52

Анонимен

преди 3 години

Института не се казва така... Александър Гинцбург е името на директора на института, а института се казва Н.Ф. Гамалеи, кръстен на Николай Фьодорович Гамалея.

51

Реалности

преди 3 години

Абе Друго си е като обещае руски институт, че ще произвежда ваксина до края на лятото, а не някакви си *** от ЕС и САЩ ........