55

Анонимен

преди 3 години

Ти ли не знаеш кой ти звъни в министерството? Ти ли? Че вашите служители дори не си вдигат телефонните,а камо ли да свържат "непознат" с това недоразумение министърката.Непознат, глупости. Непознат с няколко милиона.

54

Хм

преди 3 години

Аз едно се чудя.Тази жена как пък един път не я снимахте да изглежда нормално и да сложите прилична снимка на статията?

53

Анонимен

преди 3 години

Хвърляйте - Защо не ? Цяла безименна Армия проверява контейнерите за отпадъци за хвърляна годна продукция .

52

Анонимен

преди 3 години

Тоя бизнесмен е от тия дето обира субсидията и зарязва реколтата. Доста се навъдиха а Танева спи!

51

Анонимен

преди 3 години

няма непродаваема продукция има непродаваема цена, тоя *** бизнесмен ганювски не го ли е разбрал? как така със всичките субсидии и със смешните цени на труда в Бг продукцията му е непродаваема? субсидиите не се дават за джипове аудита за по 300 хил които влизат в цената на продукцията докато не го разбере ще се чуди

50

Сата Н.

преди 3 години

за сметка на това обаче явно нямаш проблеми да живееш в държава в която нелегално се внасят хиляди тонове плодове и зеленчуци без да се плаща ДДС, с цел подбиване на пазар---------Сериозно ли така се прави, бе!Алелее!Ами ти като имаш информация, защо не си входирал сигнал в Прокуратурата? Ти сега укривател ли си или клеветник?

49

Одисей

преди 3 години

Борим се срещу комунистите, макар че аз не знам дали все още ги има, аз не познавам нито един! А въвеждаме комунистич. методи в икономиката. Зад т.н. министерка се вижда знамето на ЕС, тя е самоуверена и почти влюбена в себе си. Но дали ЕК ще се примири с тази практика на заставяне и едва ли не изнудване на веригите. Добри или лоши, ние сме си ги довели. А не би ли могла Калинка Танева да разработи политико-икономическа концепция за българска верига , с държавно участие и само с бълг. стоки?

48

Анонимен

преди 3 години

До Сата Н."Защото не желая да живея в държава, която не уважава частната собственост," - за сметка на това обаче явно нямаш проблеми да живееш в държава в която нелегално се внасят хиляди тонове плодове и зеленчуци без да се плаща ДДС, с цел подбиване на пазар. Защо ли? А, вярно - защото така ти изнася. Не мислиш ли че е малко лицемерно?

47

Анонимен

преди 3 години

До Сата Н. Не, отношението ти не е капиталистическо, а мутренско. Мутреснско защото според вас "капитализъм" означава силния да нарушава закона и смазва малките, докато претендира че прави всичко законно. Такива глупости на веригите като "такса рожден ден" които вървяха с години си бяха чисто закононарушение и когато държавата най-накрая се сети че има функции и се размърда го констатира. Тия 170 м2 "у София" сам ли си ги построи. Или просто не можеш да четеш?

46

Djo

преди 3 години

Ей втълпили сте си в кратуните, че българските зарзавати едва ли са мега био и ултра натурални. И българските са натъпкнани с лекарства колкото гръцките и турските. Но най- хубавото, е че неможе да спрете вноса. Ще си купувам гръцки и турски и това е. Яжте си ги

45

Сата Н.

преди 3 години

като се има в предвид изказа ти и цялото ти отношение, едва ли някога ще построиш дори къщичка за птички, да не говорим за супермаркет------ Отношението ми е напълно капиталистическо и съобразено със законите. И странно за теб, но някак си обитавам собствени 170 м2 у София, без да съм продал и 1 м2 земя на село.

44

Анонимен

преди 3 години

Та защо точно се пениш? -------Защото не желая да живея в държава, която не уважава частната собственост, която назначава на длъжност министър една *** отка, която нарушава правата на хората, собственици на магазини. И защото съм потребител, а не крепостен селянин на ГЕРБ, за да ме задължават какво и как да консумирам. Никой не те кара насила да си производител, светът няма да се свърши ако отидеш да бачкаш на строеж.

43

един

преди 3 години

Дреме ми дали ще ям български плодове и зеленчуци, или не. Искам да са качествени и изгодни. Само за да спонсорирам разни сърдити мърлячи далавераджии от български произход , не мерси.

42

Гражданин

преди 3 години

На няколко пъти миналата есен отидох специално на женския пазар да с цел да си купя български плодове и зеленчуци. На всяка втора сергия стоката беше една и съща, но на въпроса ми от кой район е отговорът беше все различен. Очевидно такива количества можеха да са само от борсата, а не от индивидуални производители. Загледах и щайгите- все чужди надписи. Като резултат: платих повече пари, занимавах се най-малко час по-дълго и като се прибрах видях, че са ми пробутали изгнила стока

41

Наблюдател

преди 3 години

Хората купуват качество, а не произход. На какво разчита тази измислена министърка не знам. Да прехвърли загубите от непродадените количества на чужд гръб. За друга цел не се сещам.

40

Анонимен

преди 3 години

Голям юнак е този дето е получил евросубсидии и кредити за милиони без да има договори за продажба на продукцията. Веселото е, че се обадил на министърката, тя да му пласира стоката! А за по сигурно тя не го познава!

39

Pf

преди 3 години

Не е лоша идеята,но не се прави от днес за утре. Всички си имат договори с доставчици които няма как да се прекратят за месец. А за цените- пазарът сам ще се регулира. Ако се продават краставици и 50% от тях са гръцки за 1.50 ,а другите 50 % са български за 3 лв.в един магазин,то е ясно,че гръцките ще се продават,а българските ще се развалят. И искат не искат ще трябва да намалят цената на българските.

38

Анонимен

преди 3 години

Dogovorite za izpalnenie sa zadaljenie. Pri neizpalnenie na dogovorite ministarkata li ste plasta vredite?!

37

Анонимен

преди 3 години

Novite realnosti predlagat barzi novi efektivni vazmojnosti za optimalni priatni reshenia. Hop, hop, hop, deistvaite!

36

Анонимен

преди 3 години

До Сата Н.като се има в предвид изказа ти и цялото ти отношение, едва ли някога ще построиш дори къщичка за птички, да не говорим за супермаркет. Та защо точно се пениш? Твърдеше че супермаркетите уж имали едни разходи и като ти казах, че тези разходи реално не са на супермаркетите, а на земеделците не можа да понесеш факта че си се изложил?