18

Да допълня...

преди 3 години

Отдавна няма автобуси със свалящи се прозорци.

17

Анонимен

преди 3 години

Дезинфектирането на ръцете е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.Просто като се прибереш в къщи си измий ръцете със *** за 20 сек и това е напълно достатъчно.

16

Анонимен

преди 3 години

Човек, който е заразен и кашля, киха или.....ИЗДИШВА малки капчици във въздуха.Нямате си представа какво издишва всеки човек без значение дали е болен или не.Правил съм изследвания по темата.Няма нужда нито кашляш нито да кихаш.Просто дишай и това стига в ограничено пространство да разпръснеш заразата.

15

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си тотално луд за да се качиш в какъвто и да е обществен транспорт към днешна дата.Всеки сам си пише съдбата.Въпрос на избор макар и много често НЕОСЪЗНАТ.

14

77562

преди 3 години

Вместо да са на по-малък интервал, за да не се качват по много хора наведнъж, те ги разредили. За *** маршрути, поради които се налага да се прекачваме на 2-3 ревозни средства, да споменавам ли. Исакм да дойде контрольор да измери разстоянието между седалките и да поиска да ме глоби за неспазване на дистанцията. Още ли няма пребит контрольор?

13

Градска дебилност

преди 3 години

Графикът е разреден, за да се намалели загубите, все едно това е частната фирма на Юрданка, а не на общината.

12

Анонимен

преди 3 години

2 метра дистанция в автобус, влак или метро, вие добре ли сте???? Поне давайте някакви практични съвети, както и авторът на статията да научи кога се пише пълен член!

11

О123

преди 3 години

Отворковци, разбрахме, че нищо не ви плаши и няма да носите маски. Но както удоволствие ви доставя да се бутате непрекъснато в другите хора и да не спазвате никаква дистанция?

10

тритяхту пътя

преди 3 години

вирус има ,но както каза борисов ала със името си и поеми отговорност ,всяка държава разбра ,че който е рисков трябва да се пази сам

9

Анонимен

преди 3 години

От този грип все едно от чума се пазим Страхливците да не излизат от тях ако искат, все ми е тая

8

И аз това се питам!

преди 3 години

Открит огън и буре с барут - какви ли са рисковете?

7

Анонимен

преди 3 години

Теоретично всичко е ясно и просто. Само дето хората трудно ще си променят живота толкова. Ако трябва да спазваш всичко, на практика няма да можеш. И накрая се свежда до късмет, защото заразяването може да дойде от случайни фактори.

6

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова не иска да пусне повече трамваи и рейсове и хората се тъпчат.

5

Хах

преди 3 години

Не съм спирал да ползвам метро и градски транспорт, нищо ми няма вече 3 месеца

4

Анонимен

преди 3 години

Сега навън е топло и приятно, защо да се качвам в автобуса или метрото

3

86380

преди 3 години

Някой началник да се сетил да организира стъпаловидно работното време, за да не се тъпчем? Маршрутите в софия са измислени, за да ползаме колкото се може повече превозни средства за кратки разстояния, които по разни причини е неудоно да се преодолеят пеша.

2

баба мара

преди 3 години

авт 111 люлин младост качват се индиици без маски и билети през цялото времене си затвориха устата да приказват и да говорят по телефона няма контролада се забрани говоренето по телефона в гр транспорт маски и ръкавици защотоидва зимата а с нея и грипа дкц да се чистят по няколко пъти на ден защото таме голям развъдник на вируси

1

за това се возете

преди 3 години

за това се возете в джипката на Борисов (заедно с кемта на Симитли)