31

Дост

преди 3 години

С тия декларации и карантини за посещенуе на чужденци е наивно да се мисли !

30

Анонимен

преди 3 години

Вулгарино не плюй! Чееноморието е предназначено за руснаци, англичани и шваби.Да вкарват некой лев в икономиката.А за фекалната тръба, Боко ще дава зор на ИЗПортних.

29

Анонимен

преди 3 години

До 23: Все едно ме върна мноооого години назад. Хаха, странджанките на скара, намазани с лютеница за 45 стотинки. Това им беше специалитет. Невероятно беше. Не живея от много години в БГ но повярвай ми сигурно бих се разочаровал ако отида и аз. Не съм бил там от 35г. За жалост еб.аха мамата на всичко. Съсипахме всичко от алчност. После защо българите ходели по Гърция, Турция и т. н. Жалко

28

Анонимен

преди 3 години

При температура от 17 градуса на въздуха и 10 градуса студени фекалии в залива ,учудващо е че въобще някой турист ще мине покрай хотела.

27

Анонимен

преди 3 години

Kмета на Варна-руския потник се грижи за добър старт на сезона, Фекалии на макс за всички гости от сърце, и за варненци има,те много си го обичат и го преизбират.

26

Божидар Петков

преди 3 години

Нема сезон! Ще ядете цацата сурова...Българското море е демоде!

25

Ха ха ха

преди 3 години

За какъв сезон говорим с фе,калии изливащи се в морето и мъртва риба във варненския залив ! Хората няма да правят риск с здравето си защото то е най важно ! За почивка на море единствената правилна алтернатива е Гърция !

24

Анонимен

преди 3 години

до 23Бас държа, че сега като голям ходиш на Халкидикито хахаха

23

Анонимен

преди 3 години

А мина ли през Слънчака, за да се поуспокоиш!?

22

Потрес

преди 3 години

Детството ми е минало в Китен през лятото.Прекрасно място беше...мек пясък,огромни дюни,прекеасен залив...странджанки и скумрийка на скара в единственото капанча до плажа с маси от резнати дървета ,а столовете от пънове..Беше приказка !!!Миналата година имах работа към Мичурин,и на връщане със свито сърце реших да мина през Китен...Хора...ПОТРЕС!!!Прирева ми се..целия прекрасен плаж в шезлонги,горите изсечени за безумен бетон,повечето дюни изчезнали..БЕШЕ ПОТРЕСАВАЩО!!!Мръсотия ,гнусотия,чалга..

21

морски

преди 3 години

Отворени са нЕкои малки обекти, НО без законни документи - на 100% риск !Всяка година е така.Просто сега, проверките са зачестили.Свиквайте, хазната трябва да се пълни с глоби !!

20

До 17

преди 3 години

Омот,ник, какво турско море, бе?Те до вчера ги държаха по 3-4 дена в къщи без право да излизат. Той щял да ми ходи на турско море.Дилемата на умния човек е тази година, дали въобще да ходи, а не къде.Но ти явно си от тези, дето много не вникват в международната ситация, а се вълнува от по простички неща.

19

Море

преди 3 години

В Балчик къщите за гости са пълни /12 -14 лв. на ден/, а и туристите предпочитат някоя от вилните зони от Балчик до Албена. Защото е по-спокойно и по-малко хора се събират на едно място. Хотелите ще почакат до тез дни по Коледа, след вируса.

18

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагНе, Виденовата няма как да я бием. Вервай ми. Преживях и Лукановата и Виденовата зима. Просто ще изкараме малко по-задушевно от обикновено.

17

Ентелегентен

преди 3 години

Виж ся кой има пари ще почива кон няма ще гледа другите кът почиват тва е. И искам само да вметна ,че обЕд стана без новина за боцко СРАМОТА !!!!

16

...

преди 3 години

Колкото и да го рекламирате Бг Черноморието сезон няма да има. Всеки нормален ще отиде в Гърция,Турция и т.н. Какво да правят хората на нашето море да ги скубят като за последно,да ги хване разстройство повръщане и още куп неща, а и нормален персонал няма вече по морето всеки бяга в чужбина да работи,защото по нашето море не се знае дали ще си вземе парите които са му обещали

15

Анонимен

преди 3 години

За туризма към днешна дата ни информирахте, а за протеста в Сф писахте ли? Или шефовете не дават да се публикува такова инфо?

14

Герги

преди 3 години

До Асан Илиев малко под мене!Виж сега това ,което казваш няма никакво значение

13

House M.D.

преди 3 години

И какво от това?

12

Морски бос

преди 3 години

Тея па софиянци са едни богаташи ... лепилата от Дупница и Перник преселници дето живеят в панелка и в джобчето им дрънка семки и бонбонки . Къде са чужденците на Витошка май ги няма .... ша пропуснат Турското селце тая година