34

Munchen_DE

преди 3 години

17000 места ли останаха на стадиона с дългото име? Че той взел че се свил и станал по-малък от Славия.Аз предлагам от новия сезон да заиграят в А окръжна на стадион Раковски! ;-)

33

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Хайде стига сте ни занимавали с тая организирана престъпна групировка занимаваща се с наркотрафик и убийства

32

Анонимен

преди 3 години

Цялата държава се хвърли да спасява петнящото името на Апостола отборче. *** и пульо наливат пари в черната дупка.

31

Анонимен

преди 3 години

Фенчетата на тирето и числото да си гледад обединението, на не нас. Ние ке оцелеем, дори и през В група да минем, унижението с преименуване няма да позволим. Аман от завистливи злобари. В България ще се оправим, когато се спре да се злобее и злорадства за чуждата болка и мъка.

30

Анонимен

преди 3 години

Краварите ще си правят джамия до гей арена

29

Наско

преди 3 години

Наско Сираков е голям футболист, но бързо ще се сблъска с действителността. Без образование, без опит в управление на дружество с толкова много дългове, без бизнес план за краткосрочно и дългосрочно развитие на клуба. На думи е едно, но тук цифрите са важни, особено в разходната част. Левски, казва, просто ще разходва колкото печели. Ок, но наркоманските фенове колко време ще търпят отбора в средата на таблицата, защото до това ще доведе. Ще последва нов дълг и се връщаме в началото.

28

Митьо

преди 3 години

То е ясно, че Пеевски ги е купил местата..Толкова се подиграваха на пришълците от Ловеч, а и те същите.Да се продадат на турската партия... СРАМ!!!!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Ако и футболистите на Левски се откажат от заплатите си за два месеца ще призная , че това наистина и читав клуб. А дано ама надали, защото на привържениците им пука за техния отор ама на ритнитопковците не.

26

мхм

преди 3 години

смешни фанатици

25

до 26

преди 3 години

Кой те спира да редактираш информацията?! Очеизвадно нямаш идея как работи и какво е Уикипедия.

24

ined

преди 3 години

Сега разбрах какво е имал впредвид генерал Годжи като се закани "слушай ко ти казвам, яко ще умрат"

23

Saki

преди 3 години

Както каза Наско клубът има активи. Ще продаде на тъщата някои от тях ,които са недвижима собственост и после ще си обяви фалит. Както жена му се натискаше за плувния комплекс в София и май го прилапа

22

Анонимен

преди 3 години

Много пари се изпраха с тези дарения. Уникално е, да!!!

21

Анонимен

преди 3 години

До Баща тиНека да Ви припомня, че тогавашното ръководство на Локо СФ не си направи труда да отиде в НАП и да си разсрочи дълговете. Затова фалираха. Спрете с тази злоба!

20

те това е

преди 3 години

уникален левски, уникална чалга, уникални кифли!

19

Баща ти

преди 3 години

Локо София ги изхвърлиха за 1 млн. лева , при положение че се класираха за евротурнирите с приходите от които щяха да ги погасяват до стотинка ... подУЯнски ***

18

Анонимен

преди 3 години

Сини бедняци...

17

аз Доганчо

преди 3 години

айде НАСКО кажи ;- Един е Пеевски и Доган е негов пророк ;) Отбора на ДПС и винаги бутан от власта......повече да не съм ви чул Левски сам срещу всички ;)

16

Litex

преди 3 години

Феновете на несъществуващия вече отбор на цска които не спасиха отбора си много се разочароват сега,че Левски ще се спаси. Като Томов ви даде възможност и пусна акции ,за да си спасите отборчето никакви ви нямаше. Сега завиждате,че синята публика се оказа истинска и се бори за отбора си и му помага. Като сте толкова стиснати ходете сега да се кланяте на ловешкия отбор.

15

Анонимен

преди 3 години

Журналисти не ви ли срам да наричате ПОЗОРА им гордост.