9

GT

преди 3 години

При пътуване с автомобил, можете да научите в подробности мнението на "любимия" си за останалите водачи на МПС и роднините им.

8

Анонимен

преди 3 години

И по студентските бригади навремето лъсваха много черти от характера на хората с които учиш и си мислиш, че познаваш много добре.

7

Продължение на 6

преди 3 години

И двата пъти останахме изненадани. Първият път изненадата беше положителна. Жената се оказа изключително тактична, възпитана.Втория път бяхме ужасени от простащината, наглостта и други нелицеприятни качества на професорска съпруга с огромни претенции.Родителите ми се познаваха с тези жени и техните семейства още от времето преди да се родя, но въпреки всичко и след двете пътувания дълго коментираха колко много неподозирани черти от характера на човек се разкриват при дълго съвместно пътуване.

6

Анонимен

преди 3 години

Това е възможност да научите доста неща за характера на любимата или любимия.Още в детството си чувах възрастни хора да казват, че човек показвал същността си по време на пътуване и че не трябва да се предприема дълго пътуване с когото и да е, ако не познаваш добре тази личност.В тийнейджърските ми години два пъти се случи семейството ми да предприеме туристическо пътуване в чужбина с автомобил и да вземем с нас по една позната на майка ми жена. И двата пъти и аз, и родителите ми останахме изн

5

Ами!

преди 3 години

Колебах се дълго дали да приема предложението на млад мъж, с когото се бяхме запознали сравнително наскоро. Предстоеше ми делово пътуване в страната. Той предложи да дойде с мен, имал няколко свободни дни. Да сме пътували с неговата кола. Знаех, че ме харесва.Съгласих се да пътуваме заедно. Заради магарешкият му инат два пъти отминавахме отбивката и се връщахме доста километри. И още, не мълчаливец, а темерут се оказа.Освен това и заядливец с непознати хора. Слава Богу, че забелязах тези неща

4

Даааа...

преди 3 години

Най-малкото ще попръцквате под едно и също одеало.

3

ahahah

преди 3 години

Горките златотърсачки - сега с тая корона няма да могат да пътуват.Някак фейсбука и инстаграма ми от снимки на самотни жени в Бали и Малдивите премина на самотни жени без дрехи в реклама на био тъпотии за по 30-40 лв.Динко за едно беше прав- *** ще умрат от глад сега.

2

Анонимен

преди 3 години

Щом опряхме до едно пътуване,каквавръзка,какви 5 лв.Щял( а) да се скрие ида няма хванати.Е,защо да се крие човекОтишли заедно ,за да се крият.И като сескрият,много хубаво ще е било.А послекой откъде е. Обажда се жената на един познат.Как си що си ,е аз ще се прибера към 7 h -вместо в 5. -Е ,добре.Два часа криш ,миш. Все пак се прибира.

1

Анонимен

преди 3 години

Да си намери една или няколко нови половинки.