8

House M.D.

преди 3 години

Иванке, кога да те очакваме с премията "Худини" в ръка?

7

Ae

преди 3 години

Аз обичам водата и водата обича мен! Започва влизането на Нептун в ретроградност, а аз реших да се откажа от три дни в миналото - за да може разбираш ли на някой хора да им излязат криви сметките!https://youtube/watch?v=v6shnvwLkmc

6

тъмнаНОЩ

преди 3 години

Според ретроградния Юпитер, всички които не се интересуват от астрология, обаче непременно пишат тъпотии под всяка статия, ще измрат, ама много яко ще измрат, независимо от зодията си.

5

Дай да видиш!

преди 3 години

Нептун като влезе в ретрограден - ще има дървени апартаменти за много хора с паркоместа за вечност!

4

Зле

преди 3 години

ретроградния юпитер казва ли нещо за короната?

3

Анонимен

преди 3 години

Ние винаги се намираме под влиянието на някоя от планетите от слънчевата с-***,да не говорим за галактиката като цяло.До скоро беше Марс,Нептун,Уран,Плутон итн. и тн. Стига сте шашкали хората.Постоянно пишете че ще им се случи нещо ужасно,и ги стресирате,тези по лабилните,а това е отнемане на креативната им енергия,а също разрушаване на здравето им.

2

11

преди 3 години

И па да ва светна, че знакът Козирог изобщо не е там, където го виждате. Това е само светлина, която е пътувала милиони години докат я видят някои слабоумни и си въобразяват, че Юпитер е в тоя знак. Следователно, Юпитер не е ретрограден, щото не е там. Тоест, това по-горе е пълна безсмислица.

1

11

преди 3 години

Аве секи ден си ги измисляте тия ретроградни планети кат дойде. Да ви пита човек кво означава ретрограден и нимой да му обадите.