12

Кабакум бийч

преди 3 години

Там е свлачищен район и с козметични ремонти(с много изкрадени пари) не става. Затова всяко лято го позакърпват малко и като тръгнат автобусите и бетоновозите, напролет е отново за ремонт. Вместо да давят неудобни журналисти, от общината да си преразгледат отношенията със строителните фирми на тимтиририрам.

11

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането,че някои хора дето само вървят и цъкат минуси, нямат никаква връзка с реалността.

10

Анонимен

преди 3 години

Аз като поредния *** полегнал мисля лятоска да се гмуркам за миди с гагана в Черноморец.Водата е кристално чиста, но сега е студено и трябва неопрен.

9

8

преди 3 години

Не ме интересуват вашите стъкмистики и лъжи за корона вирус,от кога а тази планета човешкия живот взе да има цена ,ами бомбите във Сирия и Емен избиват повече хора от вироса ви,СЗО защо не спре войните по света ,че умират хора ?

8

до анонимния 7

преди 3 години

Ще ти пратя билетите на Корона вируса за да ти плати.

7

Анонимен

преди 3 години

Държавата да поеме разходите на българите за провалените им почивки във България и чужбина.Аз имам платени 300 евро за Созопол и 700 евра за самолетни билети но държавата ме възпрепятства и няма да мога да си закарам семейството на море не по моя вина

6

Мутафчийски

преди 3 години

Сезона да не започва!

5

Само да помпитам

преди 3 години

В Ахтопол плажа хубав ли е?

4

Anon

преди 3 години

Сезона? Къв сезон?

3

бургазлия

преди 3 години

И ще има ли кой да минава по този път !! Днес ходих на разходка в Созопол , и гларуси нямаше дори !!Не злобея , но това е жалката истина !!

2

Анонимен

преди 3 години

Пътят до Кабакум откакто се помня всяка година го правят и все не е направен. Дядо ми живее в района, спряха му автобуса от не знам колко месеца....ходи около километър пеша до другата спирка. За човек на 85 години това е много. Разбира се помагаме с каквото можем,пазаруваме му ,но все пак не винаги успяваме. Съвсем спокойно автобуса можеше да си обслужва по- близката спирка и да прави обратен, но това е България..... иначе си въобразявайте ,че някой мисли за хората в тая държава....

1

vlady

преди 3 години

За съжаление вече над 10 месеца във Варна няма компетентен служител, който да разглежда сигналите - работната му виза не беше продължена.