26

Анонимен

преди 3 години

Сорос вкара мигрантите в Италия и ги упъти към Германия половината, сега евреина питал купените му брюкселки зелки.

25

Анонимен

преди 3 години

Защото Италия са преобладаващо комунисти.82 % от италианците са с леви убеждения.

24

българин

преди 3 години

И аз да попитам изчадието Американско от Еврейски произход. А ти в Качеството си на КАКЪВ " питаш" и се "интересуваш" от ЕВРОПА? и самият ЕС?! Един гражданин на Америка прехвалената,Пита за ДРУГ КОНТИНЕНТ?! На мен Не ми дреме за Твоята измислена държава! Не те питам за нищо! А ти за да питаш.Означава че следваш свои интереси в Европа Бок л у к...! Къде е оня с косата да си платиш "сметката" вече! Бил си млад и с пари и през социализма мър шо.А не бях и чувал за теб тогава! Явно сме продажни !

23

Анонимен

преди 3 години

До 3 Ха! Пииицаа и паста... храна З апристолюдието!

22

Анонимен

преди 3 години

Евреите играят заедно с Католическата църква. Вие си обяснете защо в една статия са вкарани Шорош и Италия. Папата и кюретата са слуги на Сатаната, от кога ви го обяснявам?

21

Bad Company

преди 3 години

Тази вечер излязоха последните данни за икономиката на региона в който живея. Възстановила се е на 92%.

20

Анонимен

преди 3 години

Ми прав е!СОРОС РУУУЛЗЗЗ ВЕЕЕ!

19

Анонимен

преди 3 години

Италианците са ракът на ЕС и се надявам те да го разрушат тоя съюз, така и ТИКВАРЯ ше падне без парите от ЕС.

18

Анонимен

преди 3 години

А защо Сорос не е в затвора ?

17

GOD

преди 3 години

До ев.реите:Няма да влизам в полемика с вас. Не се хабете да ме заглавичквате. Гледам турски сериал и не смятам да си развалям кефа.

16

Хххх

преди 3 години

А пък ти кой си че питаш?Избегна пещите в нацистките концентрационни лагери като предаде своите, ама пещите на Ада няма да избегнеш....ортакът ти Луцифер те чака.

15

До 12

преди 3 години

Аз не казвам, че няма да фалират другите бивши членки. Но Германия се изхранва предимно от обмен чрез ЕС. Ако утре се разпадне, то я ясно, че всички ние ще фалираме. Ама Германия експортира предимно в ЕС държави, без 60 млн. Италия, доста им се свива пазарът.

14

Bad Company

преди 3 години

Че в Италия имаше и някои неразумни харчове е вярно. Тук е малко въпрос на национален манталитет и по-лесно се поддават на популисти от типа на Салвини и компания. Вярно е, че финансовата дисциплина на Германия е в пъти по-добра от тази на Италия както пише пост 2. С пост 3 не мога да се съглася - все пак "вагон-ресторанта за пици и паста" с 60 милиона население има по-голям БВП от азиатската "бензиноколонка" със 140 милиона.

13

Анонимен

преди 3 години

Защото сами си го просиха.Всички спазваха мерките само ромската им нация реши че са над някакъв глупав вирус.И като захапаха дървото "олеле малеле *** то било твърдо" Сами си го поискаха,сами си го направиха.

12

До 5:

преди 3 години

Айде да видим! Да унищожим ЕС и да гледаме кой ще фалира. На бас, че първите фалирали ще са Италия, Испания и Гърция.В този сайт ев.рейската пропаганда не вирее. Мислех, че сте го схванали.

11

ined

преди 3 години

Сорос ко още чака? Един котел отдавна е приготвен и добре загрят в пъкала за него.

10

Ха-ха

преди 3 години

Дедо Сорос е повече притеснен в Италия да не дойде на власт Салвини и да му изрита хранениците...Впрочем,забелязвате ли,че след името му вече никога не пишат "филантроп"?Щото е смехотворно и не щат да се излагат.

9

*/*

преди 3 години

На чужд гроб недей плака

8

V

преди 3 години

ЕС не може да има ААА кредитен рейтинг щото България има БББ а банките в ЕС ЦЦЦ ;)Това е измама Ако държавите в ЕС не вземат нови кредити не могат да си връщат тези които имат.

7

GOD

преди 3 години

Защото Германия ме ке.фи повече. :)