25

избирател

преди 3 години

Е,че не трябва,не трябва,но чак международен скандал?!Ай ся!!!С някой неща се прекалява, лицемерие до крайност!!!Що африкански дечица,с издути от зверски глад кореми има...За тях,никой не мисли,ако не е момент,за поредната реклама де...

24

f

преди 3 години

тоя парев от силистренските села ходи със закачалка под пуловера си, да изглежда че има широк гръден кош и мускули, такива сте вие простите немциБЕЗДАРНИ ***-ГА-РЕНЦА!

23

Анонимен

преди 3 години

Да, незабавно да се махнат и рекламите на олд спайс, и там има ***, а буквите са с бял цвят... Бива ли такъв расизъм...

22

f

преди 3 години

ако немските инженери са такива гении, що никой вече не ще да подписва с тях?щото яката експлоатират, бмв и мерцедес се налага да изкупуват под прикритие с тяхното ТАТА Моторс, Ягуар, Ситроен, Роувър груп, Акура и Субару и други са все собственост на БМВ. Немски били бмв-тата викаш, така ли?От кого очакваш да ям бой, от тая ба-лерина калоян парев от силистренските села, която е най-добре да си гледа козите на село, вместо да се прави на футболист, такива сте всичките прости немци,мага-рета

21

Анонимен

преди 3 години

Когато чернокож блъска бяла жена за да се докопа до последното бмв (реклама на бмв) всичко е наред.Когато чернокож изоставя жена си натоварена с торби багаж за да поседи пак за малко в новото си бмв (реклама на бмв) също не е расизъм.Когато бяла ръка докосва чернокож палячo-СВЕТЪТ е възмутен.Не никой не е възмутен освен купчина чеpнилки и локва от извратени мазохисти които са толкова промити мозъци че са готови да боядисат и сняг в черно само и само да не е бяло..

20

до 22

преди 3 години

Точно ей такива като теб имАх предвид - пиши още!, колкото повече пишеш, толкова по-ясно става за какво иде реч.

19

Анонимен

преди 3 години

"" Кой одобри расистката реклама "".................Расистка ? ... не вярвайте на левите либерали (западни комунисти). Те превърнаха Западна Европа в черно гето.Те говорят за расизъм и гейски права докато черните **** жените им.Не допускайте черни в България иначе сме съвършени. Скоро западноевропейците ще плащат скъпо и прескъпо за кратка ваканция в бяла България.

18

f

преди 3 години

До ЕВРЕЙСКИ *** -fтова на Е34 да местят резервоара назад на опасно място на спортна кола, да я балансират с резервоара, който само отвреме навреме е пълен и тежи, това на инженерен гений ли ти прилича бе , кре-тен?? и това Е34 е британски Даймлер, който е на предно задвижванеЕ36 що са толкоз небалансирани, и за дрифтове не стават тия кене-фи, но с немец спори ли се? виж си двуцилиндровия допотопен двигател на трабант който е на основата на британския авто купър и дизайна краден..

17

f

преди 3 години

от интернет доставчиците, които са собственост на немци въртят номерца с гласуванеточитателите на коментари тук, не гласуват така..

16

Анонимен

преди 3 години

До fВсички коли се обезценяват когато вече не са нови.

15

шофер

преди 3 години

С реклама или без Голф е една от всичките яки германски коли! Няма пицарски и жълти талиги, няма вилица в 21 век а кола решил да прави - има германска технология и копирачи безброй. Германска кола - яка кола.

14

А. Ноним

преди 3 години

Мдааа, колко расистка реклама... хахах , майтап... Все пак безмозъчните , стресирани, комплексирани и всякакви други ***насирани плазмодии по света и у нас трябва да избиват напрежение по някакъв начин и да се вайкат и протестират че това или онова не било "правилно" и как им наранявало чувствата и как ги карало да плачат с едри сълзички . Ау, дано не съм разплакал и аз някого . Сори .

13

f

преди 3 години

До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКевреите, ако не знаеш, са българиучастват в първата и втората български държави

12

f

преди 3 години

немските коли като нови НЕ продават извън германия, имат проблеми с оскъпяването защото само крадат и експлоатират, на втора ръка вече е реалната цена, обезценяват се!

11

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не видях нищо расистко,виж да е бутнал афрото в газова камера това вече е друга бира.

10

f

преди 3 години

До до fтова поршето марка ли е? и емблемата на ферари откраднали , и марката ферари изкупили, да я съсипват и експлоатират и пак не могат да я достигнат.недозавиващите кенефени поршенца, това на спортна кола ли ти прилича, и едно от последните порше карера ГТ, с чудесния централно разположен двигател на ферари, пак недозавива и пак излезе лайнно! нийд фор спийд порше реалистичната версия е яко анти реклама! бмв са позьорите също в моторния спорт, все нещо им липсва да са спортни коли!

9

Klm

преди 3 години

"Както отбелязват в BBC, името на заведението се превежда като Малкия Колонизатор. Медията припомня, че някога Германия е колонизирала част от Африка, при което са убити стотици хиляди местни жители." Точно пък BBC това да ми го обясняват си е чиста подигравка.

8

Анонимен

преди 3 години

Добре, че има цяло съчинение разсъждение по темата, за да разбера какво иска да каже лирическия герой в тази реклама. Ако не бях прочела, че има ***, малък колонизатор и бяла ръка, въобще нямаше да ги видя тези неща. Голям зор за драми имат някои хора.

7

ъъъ

преди 3 години

Определено е расистка, по най-грозния начин. Нещо повече, освен расизъм, друга идея в тая реклама няма.Нормално е да се харесва от хора, чието най-голямо и единствено достижение е, че са се родили с мътнобял цвят на кожата и лунички по ... знаете какво.

6

Анонимен

преди 3 години

лол отлична реклама, маймуните да си знаят местата