12

Чоко

преди 3 години

Шаш и паника , измря НАШИЯТ електорат. Сега в 21 век трябва да приучаваме определени избиратели на елементарна хигиена. Например да си измият ръцете. Трябва да ги учим, че децата не са *** и не могат да си играят сред *** и фекалиите. Трябва да ги учим, че не може да се яде от кофите с ***.

11

Анонимен

преди 3 години

Те живеят по 1000 човека на едно място и заради това се разпространява.Най-големия проблем е че в България малко хора имат поне 2 бани.

10

Анонимен

преди 3 години

Vaiii...ne e li podzemno kato zlatnata treska?!

9

Брауново движение

преди 3 години

А като беше блокирано гетото, как се разпространяваше заразата, може би осмозно или координирано по банкоматите за социал.

8

В Индия

преди 3 години

казват, че който нарушава карантината го бият с пръчки на улицата. Изглежда и за нашенските индийци ще трябва да се въведат същите мерки. Въпрос на манталитет.

7

Анонимен

преди 3 години

До ЛудостБлокадата се вдигна, защото ромите заплашиха с бунт, а те са електорат. Междувпрочем това е много хубав пример за това как се удовлетворяват желанията на тези, които правят белите, а после "мерките" се изсипват солидарно върху всички, дето са пазили дисциплина. На същия принцип държавата с данъците изплаща солидарно грешките и недомислиците на политиците - чрез делата в Страсбург, да речем.

6

Анонимен

преди 3 години

"Шведите" освен, че се размножават като мишки, благодарение на безусловния доход, който държавата им осигурява, ами разнасят зарази като гризачи.

5

Питам

преди 3 години

Мангъзов какво ще каже по въпроса ?

4

87626

преди 3 години

Нивото на цивилизованост се проявява в моменти като сегашния. Въпрос на култура е спазването на всички мерки, препоръчани от специалистите. Недисциплинираните трябва да търпят много тежки наказания, защото иначе не е възможно да се справим.

3

анонимен

преди 3 години

дифузия ??????????? -проверка българсдки тълковен речник !!!!!!!!!!!!

2

Лудост

преди 3 години

А защо вдигнаха блокадата на ромският квартал и пуснаха заразата,кой ще отговаря сега?

1

костов

преди 3 години

костов айдука напраив болниците търговски дружества, лекарите търговци, пациентите клиенти, а здравето стока като ни баламосваха за магията на пазарната икономика, която се оказа по голяма лъжа от комунизма. а след това боко сикажийската мутра се подиграва 10 години с лекари и мед сестри, фалира и затваря болници, а сега ни затвори под ключ щото бил много загрижен за здравето на народа.