36

Анонимен

преди 4 години

Толкова много *** тук и да слагат минуси показва, че че има насаждане на страх.

35

Анонимен

преди 4 години

Под тази статия е пълно с ***, нищо че не четат книги и не са чували имената на съвременните български автори. Изпращането на толкова много *** да провокират тук и да слагат минуси на хората показва, че колегата е абсолютно прав че има насаждане на страх, има страх но кой от какво се страхува времето ще покаже.

34

Анонимен

преди 4 години

До CStrike "Половината сте шепа мрънкачи само." Друга дума освен мрънкачи и мрънкащи не знаеш ли бе *** Б

33

Анонимен

преди 4 години

До Б Измери си температурата, купи си парацетамол и маска и се самоизолирай, може да се обадиш на личния лекар да ти пусне един бърз тест за всеки случай.

32

Хан Крум

преди 4 години

А какво е написал този "писател"? със кои книги е известен във Европа и света? Учат ли го децата във училище?Нещо ми се губи името? Да не е и той писател колкото Лилана певица?

31

Б

преди 4 години

Иска ви се да са ***, но това е мнението на нормалните хора, на които им писна от вас: платена, крещяща, тъпоумна, манипулираща и жадна за власт ***. И на мен ми писна от вас, повръща ми се - и автори на манипулативни статии, и издания и виещите отдолу, мрънкащи и в повечето случаи платени тъпоумници. Обществата, които се уплашиха най-много и най-рано спасиха най-много човешки животи. Тия дето ги галиха с перце, и им пазиха психиката и икономиката си жертваха част от населението.

30

!!!

преди 4 години

Колко страхлив народ сме ! Сега го разбрах .Правят ни недообразовани политици на маймуни и ние си мълчим. Страх ни е .Какво по-страшно е ,че ни крадат, лъжат, беззаконие ,безчинстват над нас. Ние се страхуваме !

29

Анонимен

преди 4 години

ТРОЛОВЕТЕ КАКВО ПРАВЯТ В МОМЕНТА ПЛАШАТ НАРОДА БЕТЕР ОТ ЯНИЧАРИ И КЪРДЖАЛИИ ТРЪГНАЛИ ПО САЙТОВЕТЕ НЕ ВИ ЛИ Е НЕУДОБНО УПРАВНИЦИТЕ КАТО НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ ДА ПЛАШИТЕ С *** СТЕ НАВОДНИЛИ НАВСЯКЪДЕ

28

Анонимен

преди 4 години

Имаше насаждане на страх в България, обаче е неоспорим факт. Проблема е че насаждането на страх е трудно уловимо.То витае във въздуха а хората бързо забравят.Първо беше страха от вируса, после дойде страха от ваксината, сега ни е страх от самите себе си. Сега народа е наплашен от ***, които се разхождат из ефира, без лица, без имена, пуснати на свобода да плашат народа и да хвалят спасителите.

27

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че страха беше главно от страна на БСП.Непрекъснато ккато повредени латерни повтаряха, че правителството не се справя, че всичко се краде, а от страна на Радев - как ще умрем от глад и ще има гладни бунтове. Това не им отива.Страха идеше главно от чужбина. Световните новини непрекъснато разказваха за страхотии, хиляди умрели и пр. и пр. Ами нормално е да се притесниш и да се опитваш на спасяваш хората срещу една непозната болест.То и тук пишещите не знаеха нищо в началото.

26

CStrike

преди 4 години

Ами като знаят с какви плиткоумници си имат работа, това е единствения ефективен начин да ги опазиш. Досега реваха че нямат пари уж, а сега защо не отварят ресторанти и т.н. Е нали уж нямаха пари, за какво са им ресторанти. Имаше сериозна опасност и още я има, и това беше решението. А сега да видим като се ги оставят да се осланят на собствена преценка и адекватно поведение как ще се оправим. Ще се видим колко струваме. Половината сте шепа мрънкачи само.

25

моч

преди 4 години

Захари Карабашлиев е роден на 14.04.1968 г. в гр.Варна , България ( Народна Република към нея дата ). Ако ( както твърди ) днес се насажда страх и той явно е пострадал от това , чудя се как е оцелял през първите 30 години от живота си.Как му се е отарзило 21-22 години диктатура на пролетариата , ходил ли е на училище , бил ли е казарма? Как е преживял Лукановата зима без ток и на купони? Как е оцелял по времето на Виденов с 5$ на месец ??Или се страхува само когато БСП не са на власт ??

24

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно точно. Наплашиха хората и сега разхлабват мерките все едно нищо е нямало. Много неадекватно и противоречащо си поведение.

23

Анонимен

преди 4 години

Форумните ***, отново на амбразурата.Ръсят мозък и екскременти.Захари е интелигентен човек и представя възпитано своята гледна точка. Правилна или не.***, отново злобен, настървен, гаден и обиждащ.***, какво да правиш.

22

Прав е човекът

преди 4 години

Абсолютно обективно мнение споделено от милиони.Който го отрича и поругава има вроден *** и пълна духовна тъпота.

21

Така е ..

преди 4 години

Плашеха ни защото ние сме българи юнаци и от добро не разбираме. Белким се уплашим и се прояви съвест, да изпълняваме стриктно мерките.Умират хора.

20

Старата школа

преди 4 години

Троловете на Тулупа от Банкя днес са много активни. Явно е развързал кесията с онези пари, дето не ги раздаде на хората заради вируса. Пишете, братя, пишете. Ние сме търпеливи.

19

Не е чудно

преди 4 години

Какво очаквате от Телевизия финансирана от Путин.

18

Morski

преди 4 години

Всяка жаба да си знае гьола е казал българския народ!Така е и сега!На докторите това им е работата,а на този писател ....дали ?!

17

анонимен

преди 4 години

Така са правели през втората световна война англичаните.