27

Анонимен

преди 3 години

Гаврата с шебека от Банкя става все по брутална.***,що не споменавате кой е на трето място в крайното класиране.Сретан Йосич.

26

един

преди 3 години

Спрете се с тез акции! Закрийте тоз лайнарник и да се започне на чисто -аматьорски,който обича футбола -играе ,който иска за пари да хваща чужбините! Така беше в началото, сега е пълна свин.щина!

25

СИРАКОВ НЯМА ПАРИ

преди 3 години

Пак ще трябва да целуват феновете на Левски РЪКА или нещо друго на ЧОВЕКА от БАНКЯ

24

Анонимен

преди 3 години

Не може да ги дава, Сирака трябва да ги купи и така във клуба ще влязат пари не хората да ги събират, тъй Сирака граби феновете. Като нямаш пари да купиш акците как ще финансираш клуба.

23

СРЕТЕН ЙОСИЧ

преди 3 години

беше най-вероятния кандидат, но май ТИКВАТА се е уплашил и е пратил депеша за примирие в ДУБАЙ

22

Радо

преди 3 години

То за да ги дава, първо трябва да попътуват за Дубай, защото акциите в момента са касата на Левски, а към тях има написано джиро на името на Борисов.Трябва да се елиминира това джиро и на негово място да се напише ново с името на Сираков. Да видим дали така ще стане или ни чака нова серия циркове

21

Софиянка

преди 3 години

Голям ход. За да направят далаверата, кому беше нужно циркове да правят.

20

92590

преди 3 години

Сериалът става се по-слаб. Загуби се неочакваното в действието.

19

Важно Съобщение

преди 3 години

Когато пътувате с автомобила си по улиците и булевардите на София, не си сваляйте прозорците, че някой да не ви метне акциите на Левски!

18

Е ВЕЧЕ ЩЕ ИМА ПОТОК

преди 3 години

от държавни пари от БАЩИЦАТА. Негов човек ще владее акциите на Левски

17

ТОЯ СИРАКОВ

преди 3 години

не беше ли същия със заплата 50 000 лв. Да му дадат поне половината, че НАСКОВИЦА се жалваше , че не може да си плаща режийните на къщата - били и поне 16 000 месечно. Навярно ще остане нещо и за заплати на футболистите, че те са свикнали да лапат без да вкарват голове даже и на тренировки ги дават да загряват като пенсионери в парка

16

Анонимен

преди 3 години

100% съм сигурен, че цирка ще продължи.Има капани заложени, Божков със сигурност не е армията на спасението и не вярвам да раздава помощи.

15

Анонимен

преди 3 години

Koito agent si ima casino ruletka, taka si gi varti na prasta sichkite umreli i jivi v Vulgariata. :-)))...ama otdaleko...ot Dubai... :-))) otblizo ne smee da pripari, zer - kaush...

14

НА БОКО ТИКВАТА

преди 3 години

да прехвърли едната лотария, а на МАМИН ПРАСЧО другата лотария и войната да свърши. Да седнат да се прегърнат и да се напият. А ние да целуваме ръка на БАЩИЦАТА. И един паметник от злато да се върти по СЛЪНЦЕТО като на ТУРКМЕН БАШИ - БОКО БАШИ

13

актуален въпрос

преди 3 години

Наско на КОЙ ли ще ги предаде?

12

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Божков си дава акциите, защото така си вдига акциите... - и без това щяха да му ги вземат...

11

Анонимен

преди 3 години

Нали ги беше дал на бойко какво стана? Черепа разиграва всички медии които му вървят по акъла

10

Пич

преди 3 години

"Само не разбрах, що Божков реши да си дава акциите, можеше да не ги даде..."А за какво да му?! Да плаща заплатите и задълженията? той използваше Левски за пране на пари, сега вече няма тази втъзможност и този клуб му е само тежест на шията. Аз се чудя а Наско Сираков за какво ги приема?!

9

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се гаврили с името на Левски бе Андрешковци !

8

perry

преди 3 години

По-голяма подигравка с клуба, не бих си и помислил. Собственик на акции е бизнесмен с капитал и печеливша дейност!! Гологъзия какъв бизнес има и колко пари!