147

Росен

преди 3 години

Ще започнат ли тарикатите от Левски да обучават малките и да попълват отбора с родни футболисти , или далаверата с чужденците ще продължава и пак ще си пълнят джобовете? Май , със Сираков по възможно е второто .

146

Иванчо

преди 3 години

До Анонимен: Цяла седмица телевизиите въздигат жената на Сираков за туй-онуй и най невежите разбраха ,че акциите ще отидат в поклонника на Борисов и неговата съпруга. С една дума далаверата продължава и който си мисли ,че Божков и Борисов са във война ,дълбоко се лъже !Те са съдружници и не случайно Горанов се прави на дръж ми шапката за невнесените 700 милиона данъци от Божков !

145

-

преди 3 години

ЦИРКА тепърва започва!Или май никога не е свържвал в тази окаяна територия!

144

упс

преди 3 години

Васил Левски щеше да гръмне между очите тва *** Божков без да се замисли, ако беше жив!!!А вие пишете, че Божков имал акции на Левски.. На кой Левски? На Дякона ли има акции????

143

Анонимен

преди 3 години

Дайте ги на Кондьо. Човека го заслужава . Нали и той е сред предложените да получи акциите на Левски.

142

Анонимен

преди 3 години

Трудно ще види Божков от Дубай,ако тук акциите му попаднат пред "вентилатора"!

141

Анонимен

преди 3 години

Наско Сираков ще изпие акциите за нула време.Илияна Раева поне има опит като спортен мениджър.

140

Анонимен

преди 3 години

До така деАма работят и през уикенда. Така де през сезона.И за 90 минути бягане изразходват повече енергия отколкото ти за седмица.

139

Анонимен

преди 3 години

Локо Сф беше фалиран когато беше с бронзови медали от шампионата,и му предстоеше участие в евротурнирите.От това участие щяха да влязат пари повече от дълговете на клуба.Но Локо беше умишлено фалиран.Както и Пирин.А сега лепиларите от Левски трява да са грижа на цялата държава,така ли?Откъде накъде?

138

мадама

преди 3 години

Много ми отива синьото, ама ще нося зелено.

137

Наско и той ще

преди 3 години

се оплеска на стари години. Още отначало тежко го раздава, журналисти му задават въпроси, а той се прави на тежкар, пали джипа и отпрашва с газ!? Скоро друг цирк ще гледаме.

136

сминдух енд чесън

преди 3 години

Като приключи историята пълничкия депутат от ДПС да пише молбата за шеф на ДАНС.Пречките вече ги няма ,а и главния прокурор по принцип не го забелязва.

135

ХХХ

преди 3 години

Естествено че на него. Все едно пак на Бойко.Наско и жена му са яки подръжници на Борисов. Все тая ми е вече. Ясно че щом приеха парите на Пеевски това не е Левски.

134

ХАХА

преди 3 години

НА ТЕЗИ ТЪВЪНАРИ ДРЕМЕ ЛИ ИМ АЗ С КОЛКО ЖИВЕЯ?

133

Анонимен

преди 3 години

МАЙ.НАТА ИМ!

132

а ние?

преди 3 години

До така деБлъскаме по 10-12 часа за жълти стотинки.Да живеят жълтите!

131

така де

преди 3 години

До ПисиТренират по 2-3 часа на ден, което можем да приемем като грижа за здравето, ... а те си пълнят джобовете заради това.

130

Писи

преди 3 години

Когато минималната или средната заплата достигне като на тази на ритнитопковците, тогава ще се развълнувам за съдбините им....

129

Чочи

преди 3 години

Те го съдят за убийства, изнасилвания, финансови измами и какво ли още не .... Той пуска анкета за футболен отбор. Абе мале мале.

128

080в

преди 3 години

Божеее, нямам думи.