10

Анонимен

преди 3 години

Ботьо е голяма работа! Разкри убийците на луканов! Аферим....

9

Закон за НСО

преди 3 години

Чл. 8. (1) Националната служба за охрана се ръководи от началник, който отговаря за цялостната дейност на службата.=Това е същият този, който се опитваше със сила да свали от прозорците протестиращите медицински сестри.

8

Обективен

преди 3 години

До 7Смешно е твърдението, че президента назначавал всички в НСО. Прочети закона за НСО, там си пише, че президентът след съгласуване с Министерския съвет назначава шефа на НСО и заместниците му. В случая шефа има двама заместници и тримата са назначени след одобрението на Бойко Борисов.

7

Обективен

преди 3 години

По закон НСО се ръководи от шефа на НСО. Шефът на НСО се назначава след съгласуване между Министерския съвет и президента. Структурата на НСО се утвърждава от президента и висшите офицерски звания се дават от президента. С това свършва "ръководството" на НСО от президента.

6

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим Радев е бедствие за Държавата. Злобен, параноик и отмъстителен човек, който е назначил всички в НСО лично. Сега къде го да се изкаже .

5

PIK

преди 3 години

В какво изобщо се е превърнала НСО? В банда за екзекуции под егидата на държавния глава? Или в таксиметрова компания за шопинга на съпругата му и нейните асистентки? Оттук нататък как ще повярваме, че охранителите от тази служба ще вършат почтено задълженията си да опазват сигурността на висшите политици?

4

Анонимен

преди 3 години

Айсбергът на престъпността е корумпираната власт.

3

Анонимен

преди 3 години

Моля другаря червен *** да каже сега след като офицер от НСО е убиец кой трябва да си подаде оставка, Радев или Румен Радев.

2

Анонимен

преди 3 години

Хайлайфът в България е организирал едно Масонско Мешере. Защото са преценили, че Народният съд е много бавен за тях. И те се оплакват от неефективната съдебна система като европейските институции.

1

Анонимен

преди 3 години

Ко праим сея..