20

Анонимен

преди 3 години

Накойто не му харесва с 30 деца си търси друга работа , не е като да няма избор .

19

е голЕма далавера

преди 3 години

учителите си изкараха т.нар. отпуска под карантина и сега до другото лято ще бачкат. Къде е далаверата и кво му е толкова хубавото на това? Вие имате ли представа как се работи с групи от по 30 деца??? Нямате. Тогава - не коментирайте.

18

престанете!

преди 3 години

Престанете да спекулирате с учителите! Факт е, че са изложени на риск и то голям. Факт е, че правителството измъдри едни недомислени мерки. Факт е, че тези хора си нямат представа от работа в такава среда - както и много от коментиращите тук. Мнение може да взима само човек, с опит и то горчив от такава среда. На останалите плямпалници ще кажа едно - ходете поработете само седмица с деца, ще ви питам после как е.

17

Буквар4е

преди 3 години

До ай сиПодарявам ти едно

16

ай си

преди 3 години

До хахахаТой тоз ковито като инспектор дебне какво да затвори.

15

Анонимен

преди 3 години

На детска градина деца чиито майки са на работа- безработните да си гледат децата.

14

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахме защо градините отварят,а училищата НЕ!!!до кога ще се плаща на учителите без да работят,нямат съкратени и уволнени или намаление на заплати

13

Анонимен

преди 3 години

До хахаха браво на тогоз вируса дето затваря ясли и други такива, толкоз добре си бяха два месеца и половина до сега им развалят рахата

12

Анонимен

преди 3 години

До до 8 Повярвал си на всичко, което си чул по медиите, на такива хора като тебе се крепи света.

11

Анонимен

преди 3 години

Те отвориха молове и басейни, вие за детски градини ревете...

10

хахаха

преди 3 години

Същевремнно - коронавирус затвори детска ясла в Кнежа....

9

до Анонимен 8

преди 3 години

Нищо вече няма да бъде както преди. Никога.

8

до 8

преди 3 години

И си прав, и не толкоз. Медиците работят, но това е естеството на работата им, нямат друг избор. И се заразиха повечето. Защо е необходимо, където има избор, да не бъде осъществен? Защо е необходимо да се излагат на допълнителен риск толкова много хора? Нали целта уж беше да ограничаваме...

7

Анонимен

преди 3 години

Време е всичко да стане както преди , другите си работеха въпреки короната , пикът отмина от какво ви е страх толкова ? Медицинските работници как ходят на работа , те нямаха отпуск вкъщи понеже работят с рискови групи . Не се оплаквайте , че трябва да работите , ако ви е страх , стоите вкъщи .

6

прибързано

преди 3 години

Правителството взе прибързано и необмислено решение. Доказа, че не мисли за една съществена част от работещите - учителите. Точка.

5

въпрос

преди 3 години

Каква е разликата между детските учители и учителите в училищата? Никаква. С един и същи ценз са. Учителите в училищата обаче винаги са били привилегировани. Детските учители, към които обаче изискванията са същите, са на задна линия - никой не обръща внимание и не решава съществени въпроси. Така и не стана ясно защо учениците не може да се събират, а малките деца -може?

4

петиции

преди 3 години

Има две (поне толкова съм видяла) петиции, подписани от хиляди учители, на които никой не обръща внимание. Изчела съм ги - прави са хората!

3

възмутена

преди 3 години

Тези министри що не помислиха за детските градини, в които се работи със смесен етност и 80% са мургавички. Каква хигиена, каква родителска отговорност, какви 5 лв.... Публична тайна е, че най-големите огнища са в махалите. КОЙ ще носи отговорността за последствията?

2

джави

преди 3 години

Зор за детска градина-стига сте ги харизвали-родители в кавички

1

глупост

преди 3 години

най-големите глупост, която можеха да направят. С тези смешни мерки ще се берат плодовете след месец.