64

Анонимен

преди 3 години

Бай *** се отпусна, замириса му на море и хвърли маските! Бай *** е великвирусолог и микробиолог, той знае - вирус няма!Целия свят е обединен в заговор срещу бай ***!Бай *** мисли само за тумбака, как да го напълни с агнешко и ракия, той не мислиза последствия, отговорност, дисциплина и морал!Двете мозъчни клетки на бай *** стигат само ядене и тоалетна!

63

noFreeman

преди 3 години

кажете с какво ги лекувате та и другите държави да го правят... много лесно се лекува човек, който не е болен!

62

Скаран с математика

преди 3 години

Някой запознат да ми обясни: След като тоя вирус има коеф. на заразяване 3, за колко време 100 заразени ще заразят още 300, а после тези 400 -1200, а после 1600-->4800 и т.н., това е ако няма мерки като в Швеция. Не трябваше ли Швеция вече да има 5 млн. заразени реално? Щото тестовете за антитела показаха около 4% средно за Швеция.

61

Ох

преди 3 години

Много интересно, Кантарджиев НАТЪРТИ сутринта , че причината за повечето случаи НЕ е заради повече направени тестове. Преди няколко дни, същия човек каза, че малкия брой новооткритите случаи е ЗАРАДИ по-малкия брой направени тестове!?!?! Логиката???

60

Разгневена

преди 3 години

Чакам извинение, заразените са над 40 вече!!!

59

:)

преди 3 години

Още от миналата година съм си запазил почивка на Халкидики от 19ти Юни и не съм я отменял, щото беше ясно, че всичко е пунта мара. След месец съм там.

58

До Истукан

преди 3 години

Истукан, много закъсня бе брат, Корни много дълга оперативка ви води

57

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

на ИНАТАДЖИИТЕ,пак да им го кажа. Ако не беше Борисов,Щаба и Правителството,да приберат навреме хората по домовете,сега тия дето плюят всеки ден тук,щеше да са добре гримирани, облечени в дървени костюми,и на тихо и спокойно място, само на 2 метра под земята.

56

Истукан

преди 3 години

Не им ли писна да лъжат и плашат колко е страшен този вирус? Не се ли изчерпаха вече щабаджиите и правителството?

55

потоп

преди 3 години

После няма да има !Всички ще умрем !

54

Димо Димов

преди 3 години

Ало, Щаба, един месец мина от Великден и още си чЕкаме пика! Казвайте какво става, ще мрем ли яко? Нали софиянци тръгнаха да разнасят заразата из цялата страна, дайте повече информация! Успяха ли тия *** от столицата да изпозаразят бабите и дядовците си, нищо не казвате. Мале как яко ще се мре, е сега ще видите. Връщайте КПП-тата, маските, шлемовете, скафандрите, плавниците и шнорхелите, че направо си *** мамата....

53

До оптимистите

преди 3 години

Сега сте много ентусиазирани и смели ама октомври със сигурност ще носите маски навсякъде и глобите ще са сериозни!Тогава аз ще се смея! И много вероятно е да сте пак под ключ!! Хахаха, ще ми е кеф :))

52

Анонимен

преди 3 години

Всички тези позитивни новини и сравнения, новозаразени срещу излекувани на базата на тази бройка, са за да накарат хората да тръгнат по БГ плажовете, вилите и планинските хотели през лятото, да има хазната приходи и ХОП септември пак наново. После ще кажат - "Всичко опитахме заради вас".

51

Анонимен

преди 3 години

Политиците и Щабовете вече нямат полезен ход, изчерпаха се и не могат да ни плашат вече. Затова и не се правят бързи тестове за антитела, страх ги е от резултата. Вариантите са два: откриват голям брой прекарали вируса - излиза, че не е толкова смъртоносен и е на нивото на обикновения грип. Откриват малък брой - излиза, че не е толкова заразителен, така, че мерките са безмислени. Все е "в гърба"!

50

аз-ът

преди 3 години

така или иначе ще го преболедуваме, защо бяха тези мерки ? Още преди два месеца ви го написах пляскач-терасаджии, за чий са ти мерките, след като паднат - пак ще има заразяване? Радев беше прав между глада и страха, глада повебеждава. В момента у нас мерки реално НЯМА! Ние сме разпасан бустан в момента. Истината е, че един вирус следва да се преболедува. Докато не се намери ваксина. Останалото са брътвежите на банда асоциални сл*боумни и пенцийки, дето не излизат от тях си и без вирус.

49

Рита Тунберг

преди 3 години

хора с каскети ежедневно налагат сопаджийското си понятие за власт и ред и стават все повече и все по-нагли.. ако бях жена щях да ти пусна доле ГЕРП

48

ss

преди 3 години

е то целта на Боку и другите винаги е била по малко пенсионери, първоначално се правят на много загрижени мерки контрол КПП после разхлабване и както каза генерала мрeте яко....такива лицемери са на никой не му пука за хората. Правят се че са много загрижени а истината е точно обратна...

47

Анонимен

преди 3 години

Вски ще се обеденим в общ гроб !Гарантирано от Герб !Ямите са изкопани пързалките работят готови сме за труповете !Моля не се бутайте ще има място за всички .С предимство са пенсионери,комунисти и активни борци със децата им .

46

Призив

преди 3 години

Искаме си маските и кпп тата

45

Анонимен

преди 3 години

До До сценарий и режисуХахахаха, стой си ти! Аз съм половин месец на море и после 2 на планина! Е...ал съм тъпите ви мерки!