68

Истината

преди 3 години

До АнонименНе знам кой ви е измамил или вие сам се измилсии лъжите си с които да наклеветевите невинни хора от Божия избран народ, както правят всички антисемити като управялвани от дявола врагове на Бога - нацисти, комунисти ислямисти и др. злодеи , ное добре да знаете че лъжата клеветата и набеждаването на невинен в престъпление са престъплния срещу истината,човечеството и личността и също дяволски дела- грехове срещу Господ и ще отговаряте за тях. И евреите винаги са жертвите, не злодеите!

67

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Вие лъжете и клеветите невинни хора и то от Божия избран еврейски народ ,които единствено пазят Божия морлаен закон,даден чрез Мойсей за цялото човечество и според който всички ще бъдем съден.Като християнка вярваща в Месията на Израел - Божия Син Исус Христос ви предупреждавам че за всяка празна дума ще отговаряте в съдния ден,както и за делата.А всички нечествиви слуги на дявола-лъжци,клеветници крадци,убийци,расисти и др.злодеи-врагове на Бога ще бъдат вечно в ада, ако не се покаят.

66

Истина и правда

преди 3 години

До Анонимен Да Отричането на истината е лъжа, колко повече ако се отнася до доказано с много доказателства, свидетелства и жертви, престъпление срещу човечеството, истината правосъдието и мира като Холокоста - геноцидът над Божия избран еврейски народ извършен от управлявани от дявола- корумпиран, расисти,лъжци,крадци и убийци водени от масовия убиец психопат ислямски терорист антисемит Хитлер И само измамни нечестиви престъпни врагове на Бога като нацистите могат да отичат нагло истината!

65

Истина и правда

преди 3 години

До АнонименТой не твърди че е българин,а български евреин т.е. бил е бъгражданин на бЪлгарската държава, което не го прави българин,нито пък някой евреин би си сменил националта принадлежност към Божия избран свят благословен еврейски народ,дори и когато нечествивите корумпирани управлявани от дявола злодеи като нацисти комунисти и ислямкси терористи ги окупират,ограбват с измама и убиват,нарушавайки не само човешките им и законни права,но и праведния Божи закон, даден на човечестото чрез евреи

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако съм потомък на българско семейство от Лион, имам ли право да твърдя, че корените ми са френски?"В този случай нямаш право да твърдиш че си българин. А за да си французин трябва да си от сенегал.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Отричането на Холокоста е расизъм и реч на омраза."Така е. Казването на истината е расизъм и реч на омразата.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Искаш да кажеш "българските" алчни продажници от еврейски произход.

61

Анонимен

преди 3 години

До Киро Кюмюря 55Ами след като евреина Борис 3 е виновен какво пискаш на българите?

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Напротив. Имаме корено различни интереси. Те целят да изтребят виски българи а в наш интерес е да оцелеем.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"макетата ги предаваха официално и после крадяха имотите им."Не можеш да откраднеш нещо от крадец.

58

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Богоизбраните синове на Израил ще управляват човешката цивилизация до края на времената. А иначе в Европейска България единствено комунистите, заради Кремъл, мразят еврейския народ, а министър Габи Ешкенази да е жив и здрав да се гордее с българските си корени.

57

Анонимен

преди 3 години

До Киро КюмюряНямаше как да ги спасят, защото макетата ги предаваха официално и после крадяха имотите им.

56

Анонимен

преди 3 години

До МаринГлупости,никой българин не мрази евреите,защото няма за какво да ги мразим,дори напротив - имаме общи инетереси с тях,мразещите са разни хора с небългарски произход.

55

Анонимен

преди 3 години

TA VIE EI TYI OT BLAGODARNOST SEGA NI ZATRIVATE MERSIIII MAXAITE SE OT BG

54

Анонимен

преди 3 години

XRISTOS E BOG I IZOBSCHTO NEE EVREIN KOLKOTO I XOLOKOSTA E XOLOKOST IZMISLICI GADNI EVREISKI

53

Киро Кюмюря

преди 3 години

12000 македонски? Царските мекерета спасиха ли?

52

До гнусавеца №50

преди 3 години

Иисус Христос не е евреин, а арамеец! Това е също семитски народ, остатъци от който има още в Сирия.Последните седем думи на Христос на кръста са на арамейски, неграмотнико жалък!

51

До анонимчо 50

преди 3 години

Правилно си криеш срамното име!Аз симпатизирам на достойния интелигентен изстрадал еврейски народ, макар не за всичко, което сториха на коренните жители на тези земи - палестинците! Нашият благороден народ спаси живота на 48000 български евреи, но като подвластна на Хитлер територия, не можа да спаси още 11500 души от Вардарска и Егейска Македония и Егейска Тракия, администрирани от О Бозе почившия Царь-Обединитель Борисъ III!За разлика от евреите, сред нас има неблагодарни ***! Гнъс!

50

Марин

преди 3 години

Браво,едни от малкото народи които ни уважават все още.За сметка на това,повечето българи не харесват евреите нз защо и какво са им направили толкова.

49

българин

преди 3 години

Габи Ешкенази участва в операция "Ентебе", но не е бил директно сред командосите на летището атакували самолета с терористи.В атаката участва Йонатан Нетаняху, който е брат на бившия премиер на Израел Бенямин Нетаняху. Командосите са от израелската служба за борба с тероризма Сайерет Маткал. За съжаление Йонатан загива при атаката.Габи Ешкенази е с най-високия военен чин рав алуф, което отговаря на генерал-лейтенант.