50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко четеш, движение ще има: на сезонни, погранични работници, шофьори, т.е карантината остава за другите българи, живеещи в чужбина, както и за чужденците

49

До 50

преди 3 години

Смотльо,не се изхвърляй като ножка на мокър пясък....само си чувал,че някъде има такива цени за нощувки...Темата е за карантината,а не за цени на нощувки...Комплексар...

48

Анонимен

преди 3 години

Как е по-добре? Още един-два месеца без чужденци в България, а българите под карантина и после махаме забраната или сега ги пускаме и след 20-30 дни имаме по 1000 заразени и 100 починали на ден и пак затваряме границите. Огнището на заразата в България са идващите от чужбина.

47

Анонимен

преди 3 години

Трябва карантина за всички идващи от чужбина. Иначе заразата ще плъзне и ще трябва да затворим границите. 14 дни карантина е малко, но поне е нещо.

46

Анонимен

преди 3 години

Когато един счетоводител стане здравен министър може да се насладите на низините на чиновническия интелект! Както това например: До седем дена без карантина, но ако си осем дена, тогава си карай карантината! Това е връх на мисълта! Този надмина даже шефа си Тиквун Велики!!

45

До 31

преди 3 години

Щял бил да оставил 1000 евро със семейството си за 7 дни... БУХАХАХАХАХАХСмотльо, толкова са ми на мен само 3 нощувки! Ама там миете чинии за центове. Нищо чудно, че 1000 евро ви се виждат много!

44

Анонимен

преди 3 години

Стига сте слагали тез снимки с тез маски бе, оляхте се, маската няма да ви помогне.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Засега карантината от 14 дни остава за български и ЕС граждани, с изключение на посочените по-горе. Това със 7те дни е нескопосано написано и не се разбира точно, но ще да е за семействата на изключенията

42

Анонимен

преди 3 години

До Деян7-те дена май са само за семействата на български граждани, които са лица, пътуващи по хуманитарни причини; представители на търговско-икономическите и инвестиционни дейности...Ама заповедта е написана неграмотно.

41

Деян

преди 3 години

Това ако е нормална заповед.....аз съм трактор.Що за безумие е това?!Аз го разбирам така:Отново се опитвате на българите да им извивате ръцете,за да не ходят в чужбина като ги плашите,че ще бъдат под една задължителна 14 дневна карантина като се върнат ,ама за туристите до 7 дена престой няма да има.Ама вие нарочно го правите в услуга на колежката ви Ангелкова.Тази заповед е абсурдна и хората ще подават жалби в съда срещу нея.Та тя е дискриминационна срещу нас българите

40

Анонимен

преди 3 години

Значи няма да има туристи от Европа. Защото трябва да стоят в карантина 14 дни. Чао туризъм чао!

39

Анонимен

преди 3 години

Това е идиотщина. Аз съм българин но живея в Германия. Всяка година си идвам в отпуск за 3 седмици в България. И какво сега? Не мога да дойда в отпуск за повече от седмица?Явно ще трябва да прескоча до Румъния в края на всеки 7 дена за 1 час и после пак да влизам в България.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Засега 14 дневната караантина остава за туристите

37

Анонимен

преди 3 години

Това е в услуга на мутрите, но им е крива сметката. Мутрите държат хотелите и заведенията и точат лиги за чужди туристи, но не се сещат, че с идващите от чужбина идва и коронавируса и много скоро ще се наложи да се затворят хотелите и заведенията, за да се ограничи епидемията.

36

боко каза

преди 3 години

този ми играе по свирката и си го харесвам

35

Анонимен

преди 3 години

Сан Марино са на първо място в света по брой заразени и починали на човек от населението - 2% от населението е регистрирано със заразата и 0,12% от населението е починало. Андора е на трето място в света по починали и на четвърто по заразени на човек от населението.

34

Анонимен

преди 3 години

Значи вече официално пуснаха идващите от чужбина, да ни заразяват. Досега го правеха неофициално, подписвайки една хартийка, че ще спазват карантина. При такава ситуация трябва реална карантина от 40 дни за всички идващи от чужбина - още от границата под охрана до мястото за изолация.

33

Анонимен

преди 3 години

Зараза няма,има стъкмистика и интерпретиране на обстоятелствата така какато е удобно на мафията,стига вече сте споменавали думата ковид19,стига с тези маски,стигааааааааа,време е за мъже.Излизаме ли да ги свалим тези с пушките ?

32

Анонимен

преди 3 години

Че то по-добре да се пиша "сезонен земеделски работник" и да бера 2 седмици череши, отколкото да стоя затворен в къщи.

31

Анонимен

преди 3 години

Логиката е да излизаме със пушките и да правим майдан,тази мутринска власт трбва да бъде убита и погребана.Айде вече стига лиготии,време е да спасим децата