18

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 3 години

Поредното доказателство, че българинът е унтeрмeнш.

17

Анонимен

преди 3 години

До 20Евала ти за желанието и упоритостта. Проблема е, че повечето сме лакоми и храната ни доставя радост.

16

Анонимен

преди 3 години

бях 83 при височина 175 въпреки че спортувах редовно дълго бягане и от там разбрах че спорта може да бъде само патерица при борбата с килограмите истинската рецепта е да се контролира яденето това което си ял и пил досега го намаляш с 30 до 40 процента спазваики това правило вече две години не съм мръднал в килограмите при височина 175 тежа 65 кг и имам много повече сили и енергия от когато бях с наднормено тегло

15

Анонимен

преди 3 години

Па и аз съм с наднормено, чак не ми се вярва. 86 кила преди карантината. Дърпах 230 тяга, 160 лег, 190 клек. След карантината съм 82, което не е зле, ама е малко за 174 ръст. Сега ще позаформя, зимъска пак ще "дебелея".

14

Анонимен

преди 3 години

До 16Хахаха ,че аз няма как да изям 900 лв на месец бе? Храната ми (на сам човек) е към 300 на месец на мен. Аз не ям *** - плодове ,зеленчуци, сирена, хубава биричка.

13

До 15

преди 3 години

При ръст от 187, според BMI нормалното тегло е между 65 и 87 кг, а идеалното тегло 75,4 кг. С други думи много хора даже не знаят, че са с наднормено тегло.

12

До селски

преди 3 години

То по-дебело същество от гърци и турци не съм виждал. Сега да те светна, за един човек, храната на месец не може да е под 900 лева, говоря за качествено хранене само вкъщи. 3600 лева за четеричленно семейство и всички ще са слаби, с перфектни тела и хубава кожа. В западна Европа и Северна Америка е същата сума но в евро/долар.

11

Усмихнат но не дебел

преди 3 години

Но3 пита колко е нормата: едно време беше от височината вадиш 100 и получаваш нормално тегло, сега мисля е вадиш 110 и получаваш нормално тегло. Аз мисля че е някъде по-средата: например съм 187 см -вадя 105 и се получават 83 кг. нормални кг ако тренирам редовно (тоест мускул, без сланинки)! Повечето ще ми тежат, по-малкото:няма да имам сила за ежедневното натоварване.. За храните сме прави че са развалени, но имаме "благословията" да избираме. Вместо чипс изяж 20 гр. орехи, вместо бира пий вода

10

Само, че

преди 3 години

малко хора разбират от хумор.

9

селски

преди 3 години

Е, ами как няма да сме дебели като излапахме *** на целия свят за 30г?Дивим се, че гърците и турците ядат истинска храна ,но те си я произвеждат ,а не като нас -унищожиха някои хора всякакво производство и внасят за пари *** от всякъде.Даже за срамотиите и зеленчуците ни са внос! Изобщо с две думи казано държавата ни след 89г живее в една лъжа,лъжат ни ,че живеем хубаво като ''еврапейци'',лъжат ни ,че се храним добре и че сме швейцария на Балканите!

8

Анонимен

преди 3 години

Да има повечко дебелички, е държавна политика. Дебеличките създават повече работа, паричен оборот.

7

Шанко

преди 3 години

Както винаги се равниме не там където е истината,но на дописникави журнилист е дадено указание заради хонорара!

6

Дебелия мъж

преди 3 години

Е като магнит за жените, лепят му се като мухи на мед, защото знаят, че е богат, може да ги нахрани, и има отлични гени.

5

Анонимен

преди 3 години

...И 2 месеца никакво движение, от дивана на леглото, нормално да качим кг.Другото- ако в магазините се продава качествена храна, а не да я бутат с разни заместители нещата ще са Ок.

4

Х

преди 3 години

Колкото си по-беден си по дебел! И обратното. За да си здрав и слаб трябват пари, много пари.

3

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, колко е нормалното тегло, 40кг ли?!

2

Бау

преди 3 години

Това може да си позволи народа. Храна и пиене. Другото му идва скъпо. После "храната е некачествена!" Каквато и да е като изядеш 3 кила, ще си дебел...

1

Анонимен

преди 3 години

Еми, тука е пълно с философи, които ме учат, че "организма си изисквал" да ядеш редовно сладко, а също така, че от тичане се изтървали ставите.