21

До Свилен

преди 3 години

Може да не си богат, но всъщност си заможен, осигурен човек, ако тези имоти са там, където живееш постоянно.Защото:1. Не си принуден да отделяш част от месечния си доход, за да плащаш наем;2. Наемът, който ти получаваш, независимо дали е малък или голям, всъщност ти е един допълнителен доход.3. Ако случайно останеш без работа, наемът който взимаш ти е някаква гаранция, че няма да гладуваш докато намериш друга работа, а да не забравяме, че от един наем може и да се живее, ако харчиш пестеливо

20

Свилен

преди 3 години

Аз имам два имота,етаж от къща и апартамент,и не се чувствам богат. Мисля си и че цените са доста завишени и ще паднат.Не ми се мисли ако трябваше да купувам в момента,бил съм на мястото на купувач и знам какво е. Вторият имот ,който всъщност давам под наем,му смъкнах наема април месец,в крайна сметка такава е ситуацията,трябва да гледаме реално на нещата.

19

Анонимен

преди 3 години

До 15И що поставяш всички жени под общ знаменател? Има и такива дето работим, спестяваме, купили сме си имот и си ги изчлащаме. Чесно казано въобще не ми трябва мъж за каквото и да било - справям си се идеално с всичко.

18

До Анонимен № 15

преди 3 години

А ти какво заслужава бе, Груйо?Жената да те прибере такъв какъвто си, мързелив, самодоволен, невъзпитан, с нищожна заплата, не рядко даже и безработен, но със самочувствие до небесата? Да ти слугува, да те храни, да ти търпи простащините и когато накрая й кипне и те изрита, ти да опищиш форумите с оплаквания, че си й направил деца, защото тя е искала, а не ти? И да се оплакваш на мало и голямо, че при развода не ти е дала издръжка и не ти е подарила апартамента, който тя има от баща си?

17

До 15

преди 3 години

Знам кой си.

16

Анонимен

преди 3 години

До LanЩото са си надвили на масрафа.Нагушили са се с толкова много неизползваеми имоти...че няма накъде повече!Прав сте, пълна мърлящина. Може ли да обявяваш имот и да не минеш с една косачка тревата в двора и да почистиш покрай оградата от храстите поне?

15

Св

преди 3 години

Понеже статията е за "българинът" но по презумпция се разбира имот във София. А ако говорим за провинцията, наистина в голям областен град съм, имам собствености няколко, и продължавам да наследявам в момента, честно казано не се чувствам богат, дори започнах да обеднявам, непродаваеми особено сега. И в града и близо до града някакви собствености ... колкото да плащам данък и такса смет - за тази година 4 цифрена сума. Боли ме главата. Аз лично обеднявам и не се чувствам богат

14

Анонимен

преди 3 години

Нищо не заслужавате жените! И това дето сте яли и пили в тия години ви е много!Защо не изработихте вие по някой имот?Деца гледали, ама чий беше зорът за деца, на мъжа ви или ваш?Хайде марш!

13

Lan

преди 3 години

:) Въпросът е ЗАЩО реалните обяви не притежават обстойни и качествени снимки и защо продавачите не си правят трудна поне да почистят предлаганите имоти преди да ги заснемат. Такава мърлящина се шири...

12

Анонимен

преди 3 години

загубила правото на вдовишка пенсия от съпруг-военен. Не знам как, но той успял да я лиши и от правото да претендира за част от големия им апартамент в центъра и тя се приютила с децата си в панелката в самия край на София.Бившият й мъж веднага се оженил за друга и след 6 месеца починал. Оказало с, че приживе е направил така, че големият му апартамент да стане собственост на втората му жена и децата му да не получат нищо от него.Такъв като теб ще каже, че сигурно първата му жена си е виновна?

11

До До Лора 7

преди 3 години

Все жените са ви криви.Познавах възрастна жена, която заради семейството беше поставила себе си на последно място. За да отгледа трите си деца от мъж, който е печелил добре и е бил големец в армията, тя не е ходила на работа. Голямата щерка се омъжила в чужбина. И изведнъж заявил, че е купил двустайна панелка на другите две деца - едното е момче инвалид, а момичето е било студентка тогава. После се развел с жена си, която вече била в пенсионна възраст и след развода загубила правото на

10

До Лора

преди 3 години

И аз съм така, но с едно дете. Добре че имах спестени пари, та си купих жилище да има къде да живеем с детенце. А бившият ми съпруг живурка с по-млада, последно чух че е в болница след инфаркт. Така е като заряза семейство заради млада, пил някакви стимуланти и сърцето му се повреди.

9

До 9

преди 3 години

И аз бих я купила, само че няма паркомясто. Отказвам се.

8

До Лора

преди 3 години

Такива са мъжете, ще намериш друг. Ние така се намерихме с втория ми мъж, свестен и мъж на място, не като мамините синчета. Само такива могат да те обиждат, но не обръщай внимание.

7

до Лора

преди 3 години

Смятай ти каква стока си така да направи...

6

Лора

преди 3 години

Моят бивш дари и двете жилища на сестра си, а ние с децата му живеем под наем. И издръжки не ще да плаща. Сестрата даром получи жилищата, а децата му - нищо. Резил са някои бг мъже.

5

Богат българин

преди 3 години

Продавам триетажна вила, на Тенерифе, РЗП 1250 кв. м., електричество, водопровод, канализация, локално отопление, климатик, двор 4 декара, плувен басейн, джакузи...Цена: 15 милиона долара до 31 май!Побързай, офертара изтича другата седмица!МАЙТАП БЕ!

4

Анонимен

преди 3 години

Чисти два бона, при липса на кредитен товар, не е чак толкова зле. Определено за ядене, кръчми, парцали и бензин стигат.

3

Ръждивата стомна

преди 3 години

В сравнение със западняка, който често има добър доход, но не може и да си помисли за собствено жилище, българинът наистина е по-добре.

2

До 1

преди 3 години

То ако работиш за 2000 лева и без кредити, лизинги и ипотеки си беден и умираш от глад. Пък ти си имай имот.