10

Анонимен

преди 3 години

Номер 2, не си измисляй и не пиши тук глупостите си, хората са ти написали, че НЕ отпада. Пиши си във вашите турски газети, анладън му?

9

Българин

преди 3 години

Оставка!

8

Разбираемо е

преди 3 години

Онези от партията столетница чак се запениха.Нали идват избори, надяват се горките някак да се шмугнат във властта. Ако това се случи, мониторингът ще им пречи да прилагат метода "Лява ръка - десен джоб".

7

Анонимен

преди 3 години

Колкото да се напъват герб....хората виждат и слушат какво става в държавата,кражби и корупция по всички нива ,а уж депутати и агенции работели,съдът също

6

Ужас

преди 3 години

Когато влизаме в ЕС хората се надяваха че Европа ще ни направи живота по добър,ще спре разграбването,бандитите,ще има достойно заплащане,ще намали корупцията,ще сложи ред в съдебната система и тн. А то какво стана всички виждаме, Европа се съюзи с нашите политици и бандити и народа беше ограбен а корупцията се увеличава?!

5

ББ фейкнюзист №1

преди 3 години

Защо тогава престъпниците от ГРОБ и Дани Острота и Екатерина *** лъжат, че мониторингът не бил отпаднал. Тия са царете на комедията!

4

Анонимен

преди 3 години

Тъй де то е така от доста време аха да падне мониторинга и всеки следващ доклад е почти същия като предишния. Чудя се дали докато падне мониторинга ЕС няма да се разпадне.

3

истина е

преди 3 години

Каквото и да падне ,ние европейци никога няма да станем ,защото винаги ще сме си с робско съзнание !

2

защо?

преди 3 години

Защо ще пада,трябва да се засили натиска върху България а не да отпада наблюдението. Всички знаем че държавата е проядена от жестока корупция на всички нива,която ни убива!?

1

Анонимен

преди 3 години

Ванга е рекла на Нешка: "Мониторот ке падне кога Мечка стане цар у Европо."