10

Чичо Пънч

преди 3 години

Това е сестрата на Портокал Щраус Ебн

9

някой

преди 3 години

Това че е внучка на диктатор не я прави по-особена.Внучка на райхсфюрера на SS, Хайнрих Химлер е омъжена за евреин. И се казва Катарина Химлер.Има една красива мулатка, с баща нигериец, е внучка пък на касапина от концентрационния лагер в Краков, Полша, Амон Гьот.Тя е учила в Израел и говори иврит свободно (освен немски и английски разбира се).

8

Анонимен

преди 3 години

Аз пък познавам една с име Слива.

7

Влайчо

преди 3 години

ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА

6

ШибиРиби

преди 3 години

започва да се увлича по модните тенденции. В началото прави дрехи само за себе си, после вижда, че това ѝ се отдава и събира смелост да развива свой бизнес. Шехерезада 1001 нощ... булшит

5

Кой

преди 3 години

е Банана Хюсеин Обама?!

4

Анонимен

преди 3 години

Майката на Исмаил - Хагар дошла точно, когато Ибрахим се канел да прободе сина си, а тя дори и пръста си не помръднала, за да го спаси. Този отвратителен епизод на убийственото родителско пренебрежение към собственото си дете се чества всяка година от милиони мюсюлмани по време на Хаджилъка в Мека, родният град на Мухаммад. Усилията на Шейтана да спаси живота на момчето са позорно охулвани с церемонията на замерването на стълба на Дявола.

3

Анонимен

преди 3 години

Ислямският разказ за жертвоприношението на Ибрахим е дори по-шокиращ и от юдейския разказ. Аллах заповядал на Ибрахим да заколи сина си Исмаил , докато Шейтанът се опитвал да разубеди Ибрахим, за да пощади живота на детето. Три пъти Ибрахим яростно пропъждал Шейтана с камъни и накрая се пречупил, забил ножа в гърдите на сина си. Това е всичко, което ви трябва да знаете за ислямския морал, всеки който е против убийствата за тях е Сатана.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия са като Кенеди проклятието дебне, да се пази да не я гепи Коронaта за бананите.

1

Анонимен

преди 3 години

Банан Камил да се снима по техните диктаторски медии, що не се снима.