16

Анонимен

преди 3 години

Вече ги отчитат на килограм?

15

Анонимен

преди 3 години

След Чернобил, ядрени опити да има тумори на щитовидната жлеза не е изненада.

14

Анонимен

преди 3 години

Намалете захарта, даже я спрете тотално! Захарта подържа възпалителните процеси в организма и може да изиграе ролята на Троянски Кон при заразата с новия вирус! Яжте суров чесън колкото можете повече! Алкохола е концентрирана захар с нулеви калории колкото обикновената!

13

Анонимен

преди 3 години

Мъж 180 см и 81 кг вече е с наднормено тегло.Жена 156 см и 61 кг е с наднормено тегло.

12

До 11

преди 3 години

Е, ако живееше във Ватикана, можеше и да вдигнеш процента, както си написал, но само ако продължавал да се тъпчеш. С едно ядене не става. Аз от агнешкото по Великден отслабнах с 2 килограма.

11

Ъъъ, такова...

преди 3 години

До Анонимен 9Вчера прекалих с агнешкото. Дояждах с пица... После и някаква кола пих...Вече са 62,01% от хората над 18 години.

10

Жена на 19 г.

преди 3 години

До Aбе дебела нацияЩо, бе. Аз предимно уважавам в един мъж чувството му за хумор. Дебел, плешив - все тая. Като ме качи в Бентлито и почне да ми разказва смешки - веднага се влюбвам!

9

Анонимен

преди 3 години

В България 62% от хората над 18 години са с тегло над нормата, а 800 хиляди са регистрирани с хипертония. Има и други "съпътстващи" заболявания. В крайна сметка колко хора над 18 години в България нямат съпътстващи заболявания? Може би 2%, може би 8%, знам ли.

8

Ай стига

преди 3 години

повтаряхте 4 месеца едно и също, бря! Пушачи, пияници, дебелаци, трътрести мадами, инфарт, инсулт, диабет - всичко ще пукне ако хване ковидката.Това сега ще ти го платят ли като новина? Аз не бих ти го платил.Дебелите ще мрът при епидемия. Ясно е от март. Къде е новината?

7

Гладен

преди 3 години

Треа да апнем нещо

6

Анонимен

преди 3 години

"Около 40 процента от населението имат тумори на щитовидната жлеза"Ммм? Грешка в превода или при преписването? Половината население с рак, и то - един точно определен вид?

5

Aбе дебела нация

преди 3 години

сме като цяло. Тук един мъж над 18 години не е ли плешив и дебел с огромен г.ъ.з и рунтави подмишници, не го считат останалите за мъж. От друга страна пък жените не харесват дебели, неподдържани и плешиви мъже и хоп, параграф 22

4

Анонимен

преди 3 години

В медиите има публикации по данни от патоанатоми, че всъщност при ковид нямало възпаление на белите дробове, а увредени кръвоносни съдове в белите дробове, които не позволявали усвояването на кислорода. И колкото и кислород да се подавало, нямало да помогне особено. В първите месеци на епидемията от страх почти не са правени аутопсии.

3

И не само

преди 3 години

Смъртността е много по-висока сред затлъстелите от всички вируси. И според статистиката в България 62% са затлъстели.

2

Анонимен

преди 3 години

В Африка няма дебелаци и Короната ги подмина, тлъстаците в ЕС и САЩ хвърлиха топа. Господ иска да накаже белия ***.

1

Анонимен

преди 3 години

Е това го четохме вече.