9

Edna

преди 3 години

Да дойде да помага на децата в първи или втори клас министъра; нета често бавен, връзки се разпадат, полудяваме просто...

8

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е каква каша ще забъркат. Коя ще е тая единна система, която ще виси 50 седмици неизползвана от 52 седмици в годината и колко ще се плаща за нея...Отделно ми е интересно кой ще обучава учителите и учениците за работа с нея, пък покриването на групите в мaaлите как ще се случва... Само на пръв поглед лъсват много проблеми и недостатъци...

7

Анонимен

преди 3 години

До родителите Хиляди учители са пред пенсия и вече им е все едно дали ще работят онлайн или офлайн. Но вие нима сте доволни от платформата на Майкрософт, наистина ли работеше толкова безотказно, че ще се съгласите това мъчение да продължи? Защо не кажете на колко платформи и в колко социални мрежи протича учебния процес?Защо в МОН си мислят, че всяко семейство разполага с качествена техника и много бърз интернет? Знаят ли колко лаптопи и принтери се купуваха по спешност?

6

Анонимен

преди 3 години

Бързата работа, срам за майстора.

5

11111111111111

преди 3 години

Поредната простотия... Децата ако масово са болни, какво обучение??? Този министър поне го мислех за по-читав, ами не е.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо няма съкращения и уволнения при учителите,като не работят на сто процента,а получават заплати

3

Анонимен

преди 3 години

Днес целия квартал дълго време нямахме ток - връзка нямах нито по Viber, нито по GSM, поне да обясня каква е причината. Добре, че госпожата живее в нашия квартал и е много свестен човек - не се е засилила веднага да пише отсътвия и да се оплаква на директори. Какво ще стане след приемането на поправките в закона - пропуснати 4 часа - 4 неизвинени отсъствия, защото обучението задължително ще бъде само в една определена платформа /разбирайте МS Teams/ и задължително синхронно?

2

Родител

преди 3 години

А допълнителен отпуск за родителите, които трябва да са в къщи, за да подпомагат процеса на дистанционно обучение да се случва, предвиден ли е този законопроект?

1

91451

преди 3 години

Това е една от несъмнените ползи от преживяното. Колкото повече гъвкавост проявим всички във всички сектори, толкова по-добри ще са резутатите в бъдеще - и в обучението, и в служебните задачи.